– Nå er situasjonen komfortabel

Det faktum at Nathaniel Clyne er tilbake i trening gir Liverpool enda bedre dekning i forsvaret.

16. feb 2018 kl 10.42 Einar Kvande

Nathaniel Clyne har gått glipp av hele sesongen frem til nå på grunn av problemer med ryggen. Men i starten av denne uken var forsvarsspilleren endelig tilbake i full trening. Samtidig var Joe Gomez tilbake etter en liten kneskade, og kom inn fra benken mot Porto onsdag kveld. Det betyr at Jürgen Klopp har tre skadefrie høyrebacker å velge mellom.

– Clyney har helt klart savnet å spille fotball! Han elsker det! Han har vært lenge ute. Det er sprøtt hvor lang tid dette har tatt, og ingen kunne ha forutsett det. Men det er bra å ha ham tilbake, uttaler Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Dessverre kan jeg ikke benytte alle tre samtidig. Det er litt vanskelig slik med sidebacker, så jeg må vurdere hvem av dem som kan spille i en annen posisjon. Sideback er liksom litt en spesialoppgave, så enten spiller du eller så blir du ikke involvert. Clyney trenger uansett litt tid, det er sant, men han ser veldig bra ut nå, fortsetter Liverpool-manageren.

Trent spilte tre kamper på rad

– Trent har gjort det han har gjort, og for første gang har han startet tre kamper på rad. Jeg tror ikke han trodde at han var istand til det. Mot Southampton var han kanskje litt på felgen, men vi hadde ingen andre valgmuligheter, så vi måtte bruke ham igjen mot Porto, og da var han fantastisk.

– Slik er det alltid. Du må presse deg, og så kan du se hvordan det går og si at du var klar for det. Det var bra å se.

– Joe er en veldig viktig spiller for oss, og det er fint å ha ham tilbake.

– Du kan også se at Clyney er en veldig god fotballspiller, og når han kommer i form igjen vil vi ha en komfortabel situasjon i den posisjonen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]