Nå er det slutt på roteringen

Jürgen Klopp bebuder at han kommer til å benytte sine beste spillere i hver kamp resten av sesongen.

15. feb 2018 kl 21.50 Einar Kvande

Jürgen Klopp vil ikke høre snakk om at Liverpool allerede er klare for kvartfinalen i Champions League etter 5-0 seieren i Porto.

Han vil heller ikke høre snakk om at Liverpool kommer til å hvile spillere i returkampen, med tanke på ligakampene mot Newcastle og Manchester United.

– Vi gjorde unna roteringen i vinter, i november og desember, slik at vi kunne være 100% skadefrie og i form nå. Nå som vi er 100% skadefrie vil de beste spillerne spille hele tiden, uttaler han til Liverpoolfc.com.

Lallana er viktig

– Adam Lallana har vært inn og ut, inn og ut, men nå er han inne og forhåpentligvis blir det slik, for han er veldig viktig for oss, og er en annen mulighet vi har.

– Ingsy og Dom Solanke legger knallhardt press på de andre, og det er veldig bra. Ragnar Klavan var uheldig som ble syk og så litt småskadet da Virgil kom inn, men han er fortsatt en fantastisk spiller.

– Vi trenger alle disse spillerne, og forhåpentligvis har vi dem alle tilgjengelige, og så tar vi en avgjørelse. Men jeg tror ikke vi kommer til å rotere før og etter bestemte kamper. Vi går for alt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]