NYTER SOLEN  Jürgen Klopp gir sine instrukser foran ettermiddagens treningsøkt i Marbella.

Forandring fryder

Jürgen Klopp tror spillerne hans har behov for en avveksling. Derfor har han tatt dem med på treningsleir til Spania.

Etter 5-0 seieren over Porto i går kveld reiste Liverpools tropp til Spania, hvor de landet torsdag ettermiddag. 

Treningsleiren i Marbella skal vare i fire dager, til søndag. Den første økten var en ren restitusjonsøkt for spillerne som startet kampen i Porto, mens den øvrige troppen fikk kjørt seg mer i form av fitnesstrening og five-a-side.

– Vi er her for å trene, som dere kan se. Det er dagen etter en kamp, så de som spilte kampen har en kortere økt, mens resten av troppen trente i et par timer. Trening er grunnen til at vi er her, uttaler Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Det handler også om at vi ønsker en avveksling. Lyset her er selvsagt bedre, og jeg har tenkt på alle de tingene vi må trene på her, som å jobbe litt med ulike systemer og slike ting. Det virket fornuftig å dra hit for å trene noen dager i shorts og i skikkelig dagslys.

Woodburn imponerer

Klopp har tatt med seg 25-spillere til Spania, og han har ingen skadebekymringer lenger nå som Nathaniel Clyne er friskmeldt igjen.

– Spillerne ønsker virkelig å være en del av denne treningsleiren. Det er åpenbart, og det er alltid bra. Dersom du ønsker å oppnå suksess, og vinne kamper, er det alltid bra å ha kvalitetsøkter på trening.

– Det er forskjellige grunner til at en del av spillerne ikke trente i dag, men de kan alle trene. De er alle sterke nok. Se på Ben Woodburn i en økt som denne, og du glemmer helt hvor gammel han er! Han imponerer rett og slett. Det var en god økt. De fleste av øktene våre er ganske gode.