Forandring fryder

Jürgen Klopp tror spillerne hans har behov for en avveksling. Derfor har han tatt dem med på treningsleir til Spania.

15. feb 2018 kl 21.33 Einar Kvande

Etter 5-0 seieren over Porto i går kveld reiste Liverpools tropp til Spania, hvor de landet torsdag ettermiddag.

Treningsleiren i Marbella skal vare i fire dager, til søndag. Den første økten var en ren restitusjonsøkt for spillerne som startet kampen i Porto, mens den øvrige troppen fikk kjørt seg mer i form av fitnesstrening og five-a-side.

– Vi er her for å trene, som dere kan se. Det er dagen etter en kamp, så de som spilte kampen har en kortere økt, mens resten av troppen trente i et par timer. Trening er grunnen til at vi er her, uttaler Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Det handler også om at vi ønsker en avveksling. Lyset her er selvsagt bedre, og jeg har tenkt på alle de tingene vi må trene på her, som å jobbe litt med ulike systemer og slike ting. Det virket fornuftig å dra hit for å trene noen dager i shorts og i skikkelig dagslys.

Woodburn imponerer

Klopp har tatt med seg 25-spillere til Spania, og han har ingen skadebekymringer lenger nå som Nathaniel Clyne er friskmeldt igjen.

– Spillerne ønsker virkelig å være en del av denne treningsleiren. Det er åpenbart, og det er alltid bra. Dersom du ønsker å oppnå suksess, og vinne kamper, er det alltid bra å ha kvalitetsøkter på trening.

– Det er forskjellige grunner til at en del av spillerne ikke trente i dag, men de kan alle trene. De er alle sterke nok. Se på Ben Woodburn i en økt som denne, og du glemmer helt hvor gammel han er! Han imponerer rett og slett. Det var en god økt. De fleste av øktene våre er ganske gode.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]