SMILER  Nathaniel Clyne og Danny Ings under trening på Melwood 22. februar.

– Friskmeldte spillere gir alle et løft

Kaptein Jordan Henderson er glad for at Danny Ings og Nathaniel Clyne er tilbake etter sine langtidsskader.

Nathaniel Clyne var tilbake i full trening i forrige uke, etter å ha vært ute hele sesongen frem til nå med en ryggksade. Samtidig nærmer Danny Ings seg toppformen, og fikk sin Champions League-debut i 5-0 seieren over Porto.

– Det at Nathaniel Clyne er tilbake i full trening med resten av troppen gir alle et løft. Clyney er en spiller av internasjonalt kaliber, og han vil gjøre oss enda mer konkurransedyktige nå i sluttfasen av sesongen, sier Henderson til Liverpools kampprogram.

– Du kan ikke ta en spiller som ham for gitt. Han er en type som holder en lav profil, men samtidig en kar som hans medspillere setter høyt.

– Han var med på treningsleiren i Marbella, og jeg tror alle var overrasket over hvor skarp han var. Han er kommet tilbake i fantastisk form. Han er en lettrent person. 

– Det er fint for Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold, som begge har gjort det utrolig bra, at de får en med Clyneys kvaliteter til å legge press på dem til å forbedre seg ytterligere.

Et stort øyeblikk

– Jeg ønsker også å nevne Danny Ings, som fikk sin Champions League-debut. Jeg skjønner at Mo, Bobby og Sadio stjeler overskriftene, da de leverer varene for oss i uke etter uke. Men vi har spillere som Danny Ings og Dom Solanke som puster dem i nakken på trening hver dag, så de må prestere.

– Alle kjenner til den kronglete veien Danny har gått, men folk har en tendens til å glemme hvilke kvaliteter han besitter. Ingsy er en inspirasjon for alle fotballspillere og idrettsmenn. Han har kombinert talent med gode holdninger.

– Det at Danny kom inn mot Porto for å spille i verdens beste fotballturnering, var et stort øyeblikk for hele laget. Det var hans første Champions League-kamp, men det blir slett ikke den siste, avslutter Henderson.