– Friskmeldte spillere gir alle et løft

Kaptein Jordan Henderson er glad for at Danny Ings og Nathaniel Clyne er tilbake etter sine langtidsskader.

24. feb 2018 kl 10.05 Einar Kvande

Nathaniel Clyne var tilbake i full trening i forrige uke, etter å ha vært ute hele sesongen frem til nå med en ryggksade. Samtidig nærmer Danny Ings seg toppformen, og fikk sin Champions League-debut i 5-0 seieren over Porto.

– Det at Nathaniel Clyne er tilbake i full trening med resten av troppen gir alle et løft. Clyney er en spiller av internasjonalt kaliber, og han vil gjøre oss enda mer konkurransedyktige nå i sluttfasen av sesongen, sier Henderson til Liverpools kampprogram.

– Du kan ikke ta en spiller som ham for gitt. Han er en type som holder en lav profil, men samtidig en kar som hans medspillere setter høyt.

– Han var med på treningsleiren i Marbella, og jeg tror alle var overrasket over hvor skarp han var. Han er kommet tilbake i fantastisk form. Han er en lettrent person.

– Det er fint for Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold, som begge har gjort det utrolig bra, at de får en med Clyneys kvaliteter til å legge press på dem til å forbedre seg ytterligere.

Et stort øyeblikk

– Jeg ønsker også å nevne Danny Ings, som fikk sin Champions League-debut. Jeg skjønner at Mo, Bobby og Sadio stjeler overskriftene, da de leverer varene for oss i uke etter uke. Men vi har spillere som Danny Ings og Dom Solanke som puster dem i nakken på trening hver dag, så de må prestere.

– Alle kjenner til den kronglete veien Danny har gått, men folk har en tendens til å glemme hvilke kvaliteter han besitter. Ingsy er en inspirasjon for alle fotballspillere og idrettsmenn. Han har kombinert talent med gode holdninger.

– Det at Danny kom inn mot Porto for å spille i verdens beste fotballturnering, var et stort øyeblikk for hele laget. Det var hans første Champions League-kamp, men det blir slett ikke den siste, avslutter Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]