Lot Firmino hvile i Marbella

Jürgen Klopp mente det var best for Roberto Firmino at han fikk stå over en av de fire treningsøktene i Marbella.

24. feb 2018 kl 09.01 Einar Kvande

Liverpools nummer 9 har spilt i alle utenom to av Liverpools 39 kamper denne sesongen. Det har resultert i 21 mål fra brasilianeren.

Under treningsleiren i Spania passet Jürgen Klopp på at Liverpools evighetsmaskin fikk litt ekstra hvile.

– Roberto er en fotballspiller som bare ønsker å jobbe, jobbe, jobbe. Jeg lot ham stå over en av øktene i Marbella, for han hviler aldri, så jeg måtte tvinge ham til det. Noen spillere føler seg av og til slitne, og setter ned tempoet, men han er ikke istand til å gjøre det, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– Jeg tror han føler seg på topp når han er ute på banen, og forhåpentligvis fortsetter han slik.

Fokus på West Ham

Nå har både Klopp og Firmino fokus på ettermiddagens oppgave - West Ham på Anfield.

– Folk har vært i godt humør på treningsfeltet, men vi konsentrerer oss veldig hardt om de taktiske aspektene ved kampen, og forsøker å ta med oss dette ut på banen.

– Jeg går ikke inn i garderoben hver dag og sier, ikke glem dette. Vi har trent taktikk utendørs allerede, så spillerne er klare over styrkene til West Ham, det er sikkert. Nå handler det om å gjøre de riktige tingene til riktig tid.

– Vi skal ha et viktig møte like før kampen, for å gjøre de aller siste forberedelsene. Spillerne er i god form, noe som er bra, men nå må vi blande dette med kampglød.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]