– West Ham er blitt bedre under ny manager

Loris Karius mener at The Hammers har kvalitet i angrepsrekka.

24. feb 2018 kl 09.31 Einar Kvande

– Vi har hatt et par bortekamper, og nå er vi tilbake på Anfield. Når du spiller for Liverpool på hjemmebane ønsker du å vinne og ta de tre poengene, uansett hvem kampen er mot. Det er viktig at vi henger med i toppen, og forsetter å plukke poeng frem til sesongslutt, sier Loris Karius til Liverpoolfc.com.

– West Ham er ikke noe dårlig lag. De er blitt bedre etter at de fikk ny manager. De har noen gode individuelle spillere, spesielt på topp. De har kvalitet i troppen, fortsetter tyskeren.

– Manageren har fortalt oss hva West Ham ønsker å gjøre, og vi skal analysere dem ytterligere. Men vi trenger ikke frykte noen.

– Vi går ut på banen for å ta tre poeng, score noen mål og forhåpentligvis holde buret rent. Det viktigste er uansett de tre poengene, som vi ønsker å ta.

Forventer mange høye baller

Liverpool har holdt buret rent i tre av de fire siste kampene.

– Det er vanskelig å si hvordan denne kampen vil gå, men det er selvsagt viktig å få det første målet, sier 24-åringen.

– Du må omstille deg underveis i kamper. West Ham er et fysisk sterkt lag, som trolig ikke spiller så mye ball som vi gjør. Vi må forvente oss mange høye baller og kjemping for å vinne andreballene. Vi må forsvare oss godt på dødballer. Det er jobben vår i forsvaret.

– Offensivt har vi mye kreativitet, så vi planlegger egentlig ikke det som skal skje der. Det handler bare om å gå fremover, skape sjanser og score mål. Så hovedjobben blir å forsvare oss mot det fysisk tøffe spillet, på dødballer og høye baller, og så score mål selv.

Er blitt vant til fysisk tøffe Premier League

Karius føler han er blitt vant til det fysisk tøffe spillet i Premier League nå.

– Jeg forsøker å hjelpe laget ved å komme ut i feltet på innlegg. Noen ganger er det tøffere enn andre ganger, men jeg er inne i mitt andre år her nå, og er blitt vant til det.

– Til å begynne med var det en stor forandring, men nå er jeg vant til det. Jeg sier ikke at det er enkelt, men det er definitivt til hjelp for meg at jeg har vært her i halvannet år og vet hva jeg har i vente.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]