Glad for et pusterom

Jürgen Klopp er glad for at hans lag nå har fått god tid til å forandre fokus fra en vellykket og stor kamp ute i Europa, og tilbake til ligaspillet og hva West Ham vil by på av problemer.

23. feb 2018 kl 16.49 Torbjørn Flatin

- Jeg er glad for at vi ikke behøvde å spille rett etter kampen i Porto, forklarte Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse på Melwood, hvor exit i FA-Cupen har gjort at det er halvannen uke siden siste kamp og hvor de røde har vært noen dager i Marbella.

- Det ville ikke ha vært lett etter en slik kamp. Både fordi det var en stor kamp, hvor vi fikk et glimrende resultat og spilte godt, men også fordi vi møter en annerledes og vanskelig motstander i West Ham.

- Det er et lag med stor erfaring, de er fysisk sterke med høyreiste spillere og de er godt organisert under David Moyes.

Gode forberedelser

- Nå har vi hatt god tid til å forberede oss på det, få konsentrasjonen tilbake, og det er positivt.

- Jeg vet hva folk mener om de kommende kampene mot West Ham og Newcastle (at Liverpool skal vinne dem), men vi må gå ut å prestere for å sikre oss de poengene. Jeg tror West Ham er nr. 6 på de siste ti kampene, de har farlige spillere som Arnautovic og Lanzini, de kan spille kontringsfotball og er farlige på dødballer.

Nå har vi vært sammen med spillerne gjennom hele dagen under oppholdet i Marbella, med et strålende vær som gjør alt lettere. Som sagt det blir ikke lett, men når vi har fått forberede oss så godt som tilfellet er nå pleier det å gå bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]