Hattricket har gjort godt for selvtilliten

Nå har Sadio Mané satt seg mål om å score mer.

18. feb 2018 kl 10.18 Arild Skjæveland

Sadio Mané ble kåret til ukens spiller i Champions League etter hattricket sitt borte mot FC Porto på onsdag. I The Mirror spekuleres det i om at senegaleseren nå vil bli tilbudt ny kontrakt, med dobling av lønn.

Angriperen legger ikke skjul på at hattricket gjorde godt for selvtilliten.

– Det er alltid viktig å score, og spesielt for en spiss. Det gir deg selvtillit, og jeg føler meg selvsikker. Jeg vil fortsette å gi alt, som jeg har gjort selv om jeg ikke har vært på mitt beste, sier 25-åringen til Liverpoolfc.com.

Vil score mer

Mané har nå 12 scoringer denne sesongen. Det er kun ett mål mindre enn forrige sesong, da han kanskje var Liverpools beste spiller.

Han har vært involvert i 28 kamper denne sesongen, og har i tillegg til målene sju målgivende.

– Jeg er glad for å ha scoret de tre målene, men jeg ønsker å score mange flere, og at vi tar oss videre til neste runde. Det var stort for meg å score hattrick, men uten lagkameratene mine er jeg ingenting. Hele kampen fra laget var bra den kvelden. Vi startet veldig bra, og fortsatte helt til slutt. Vi skapte mange sjanser, og scoret fem mål, sier Mané.

– Jeg tenker ikke på antallet, men det ville vært fint for meg å score flere mål enn forrige sesong. Det er mer konkurranse denne sesongen, men det viktigste er å score og hjelpe laget.

INTERVJU:
INTERVJU:  Liverpoolfc.com har intervjuet Sadio Mané på Marbella.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]