Har ingen planer om å gi seg på 30

Mohamed Salah stortrives, og sikter høyt.

17. feb 2018 kl 22.37 Arild Skjæveland

Etter sine 36 første kamper for Liverpool har Mohamed Salah levert fantastiske 30 mål og ni målgivende. På klubbens treningsleir i Marbella har han satt seg ned og gjort et intervju med Liverpoolfc.com.

– Det er en fin følelse å ha scoret 30 mål i min første sesong i en klubb som Liverpool. Det er noe stort, så jeg er veldig glad for det, men jeg må bare fortsette og prøve å score mange flere, sier han til klubbens hjemmeside.

– Min tanke er at jeg alltid må forbedre meg, og jeg gjør det hver eneste dag. Hver dag ser jeg på meg selv og prøver å ta nye steg hele tiden, sier han.

Stortrives i Liverpool

Egypteren har allerede blitt linket til Real Madrid, og spesielt de høye herrer i det egyptiske fotballforbundet kaster bensin på det bålet. Spillerens egne uttalelser bør kunne roe dem som blir stresset av spekulasjonene.

– Jeg er veldig lykkelig for øyeblikket. Jeg føler meg bra, og det er det viktigste. Det er 100 prosent sikkert mer i vente, sier han.

– Jeg har sagt det før. Spillerne og trenerne her gjør det lettere for deg. Jeg spiller med veldig gode spiller. Alle har ulike kvaliteter, og det gjør ting lettere for meg. Jeg er veldig glad for å spille med dem alle. De har hjulpet meg til å score mål, og jeg er glad for å være i denne gruppen.

Salah har scoret 22 ligamål på 26 Premier League-kamper for Liverpool, og har allerede sin desidert beste sesong i karrieren individuelt.

Forrige sesong stoppet han på 19 scoringer på 41 kamper for AS Roma i alle turneringer. Året før ble det 15 mål på 42 kamper for samme klubb.

Takker for banner

I Porto hadde røde supportere med seg et banner med teksten «The Egyptian King».

– Jeg var veldig glad for å se det. Jeg så det kvelden før kampen og ble veldig glad. Jeg ønsker å takke supporterne for det. Det er noe annerledes, noe bra. Det får meg til å føle meg bra. At supporterne elsker meg – så jeg er glad for det, sier 25-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]