Klopp ber Carragher slanke seg isteden

Jamie Carragher mener Virgil van Dijk burde settes på slankekur. Klopp har et helt annet forslag ...

2. feb 2018 kl 15.31 Arve Vassbotten

Jamie Carragher uttalte i Sky Sports torsdag at han mener Virgil van Dijk vil bli en god spiller for Liverpool, men at han trenger å slanke seg.

– Jeg mener han trenger å komme i form og gå ned litt i vekt. Han ser faktisk for stor ut. Kanskje har det noe med at han ikke hadde noen pre-season å gjøre og at han ikke har spilt for mange kamper for Southampton, sa Liverpool-legenden.

Ikke tilfellet

Klopp fikk spørsmål om Carraghers uttalelser på fredagens pressekonferanse.Etter å ha vridd seg litt i stolen, svarte Klopp:

– Jeg er sikker på at Jamie trenger å gå ned litt i vekt. Det er ikke tilfellet for Virgil.

– Han er en stor og høy spiller. Vi har den beste ernæringsavdelingen og ingen har sagt at det er noe vi trenger å gjøre noe med. Å vær i form betyr også å ha muskler.

– Veldig fornøyd

Etter debuten med scoring mot Everton, har Van Dijk måttet tåle noe kritikk de siste kampene. Men Klopp er godt fornøyd med sin nye midtstopper.

– Jeg er veldig fornøyd med han. Han har hatt noen oppturer og nedturer. Vi vil se van Dijk på sitt beste etter sommeren. Han trenger å bli kjent med vår måte å spille på. Mot Everton var han outstanding, mot Swansea god, mot West Brom var det en dårlig kamp for hele laget.

DEBUTSCORING:
DEBUTSCORING:  Virgil van Dijk avgjorde i debuten mot Everton.

– Da Virgil kom hit var han ikke match fit. For han var lenge skadet og var mye ut og inn av laget. Jeg vet ikke ennå hvor mange kamper han klarer etter hverandre fordi jeg ikke kjenner han godt nok. Jeg snakket med han om det, og han forventet det. Vi må bruke tid, understreket Klopp.

Van Dijk har til nå spilt tre kamper for Liverpool. Mot Everton, Swansea og West Brom. Han startet bare 11 kamper for Southampton før overgangen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]