BUNNSOLID PRESTASJON  Jordan Henderson i duell med Portos Francisco Soares.

Lista er lagt

Kaptein Jordan Henderson er opptatt av at prestasjoner som den mot Porto skal bli normalen for Liverpool.

Hendo er ikke særlig opptatt av å suge på Porto-karamellen. Isteden fokuserer han på at laget må prestere på dette nivået i uke etter uke.

– Vi må gjøre dette mer ofte, sier midtbanespilleren til Liverpoolfc.com.

– Jeg synes hele laget spilte strålende fra start til slutt, men det bør bli normalen for oss. Vi må spille slik også i Premier League fremover, i tillegg til at vi må fortsette på denne måten i denne turneringen. Vi har en returkamp å spille på Anfield, og må avslutte jobben der. Det er fortsatt mye vi kan bli bedre på, men dette var et langt steg i riktig retning, legger han til.

– Jeg synes vi startet kampen veldig bra. Vi var veldig aggressive og veldig modige. Vi presset høyt for å vinne tilbake ballen. Vi forsvarte oss godt gjennom hele kampen, og angrep med kvalitet. Vi var veldig effektive også.

Har ikke tapt hjemme

Liverpool har ikke tapt på hjemmebane i Champions League denne sesongen, og har derfor ekstremt gode kort på hånden foran returen på Anfield tirsdag 6. mars.

– I pausen var vi klar over at vi måtte stå på videre, så det handlet om å beholde roen og fortsette å spille fotball. 

– Vi visste vi kom til å skape flere sjanser dersom vi kunne finne rom, og vi klarte nettopp det. Det var en god prestasjon.

– Jeg tror ikke det var så mange lag som ønsket å møte oss før denne kampen heller, for vi er vanskelige å spille mot. Dette bør bli normalen vår. Vi må bli stabile med prestasjoner på dette nivået, og fortsette å få resultater som dette, avslutter Henderson.

Del

Jordan Henderson

04.11.2017 17:44

Henderson er ute med skade

Jordan Henderson mister kampen mot West Ham med en lårskade.

18.03.2018 12:18

Kapteinen var ikke helt fornøyd - selv etter 5-0

Liverpool-kaptein Jordan Henderson er selvkritisk, og synes at laget var litt for ukonsentrerte i første omgang mot Watford.

16.03.2018 09:42

Tre kjappe: Vil ha kapteinen tilbake på laget

Liverpool.no-redaksjonen ønsker Jordan Henderson tilbake på laget mot Watford, men vil ikke nødvendigvis bytte ut Dejan Lovren og Trent Alexander-Arnold.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.03.2018 kl 13:01

Klopp allerede med fokus på neste kamp

Formtabellen lener sterkt i favør topp fire for Liverpool i Premier League, men allerede i neste ligarunde kan situasjonen være enda klarere.

+
20.03.2018 kl 10:52

Legender på Viasport

Tidligere stjernespillere i helrødt spiller veldedighetskamp mot Bayern München førstkommende lørdag, og som vises direkte på norsk fjernsyn.

+
20.03.2018 kl 08:05

Tror Salah blir årets spiller

Ingen blir satset på som Mohamed Salah angående tipping om hvem som blir årets spiller. Se hvilke røde som har blitt valgt som Spillernes Spiller tidligere.

+
19.03.2018 kl 22:55

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

+