Lista er lagt

Kaptein Jordan Henderson er opptatt av at prestasjoner som den mot Porto skal bli normalen for Liverpool.

15. feb 2018 kl 16.26 Einar Kvande

Hendo er ikke særlig opptatt av å suge på Porto-karamellen. Isteden fokuserer han på at laget må prestere på dette nivået i uke etter uke.

– Vi må gjøre dette mer ofte, sier midtbanespilleren til Liverpoolfc.com.

– Jeg synes hele laget spilte strålende fra start til slutt, men det bør bli normalen for oss. Vi må spille slik også i Premier League fremover, i tillegg til at vi må fortsette på denne måten i denne turneringen. Vi har en returkamp å spille på Anfield, og må avslutte jobben der. Det er fortsatt mye vi kan bli bedre på, men dette var et langt steg i riktig retning, legger han til.

– Jeg synes vi startet kampen veldig bra. Vi var veldig aggressive og veldig modige. Vi presset høyt for å vinne tilbake ballen. Vi forsvarte oss godt gjennom hele kampen, og angrep med kvalitet. Vi var veldig effektive også.

Har ikke tapt hjemme

Liverpool har ikke tapt på hjemmebane i Champions League denne sesongen, og har derfor ekstremt gode kort på hånden foran returen på Anfield tirsdag 6. mars.

– I pausen var vi klar over at vi måtte stå på videre, så det handlet om å beholde roen og fortsette å spille fotball.

– Vi visste vi kom til å skape flere sjanser dersom vi kunne finne rom, og vi klarte nettopp det. Det var en god prestasjon.

– Jeg tror ikke det var så mange lag som ønsket å møte oss før denne kampen heller, for vi er vanskelige å spille mot. Dette bør bli normalen vår. Vi må bli stabile med prestasjoner på dette nivået, og fortsette å få resultater som dette, avslutter Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]