Liverpool Echo:– Liverpool er ikke lenger interesserte i Alisson

James Pearce bekrefter at Roma-keeperen var på Liverpools radar, men nå ser Anfield-klubben seg om etter andre keeperalternativer.

16. feb 2018 kl 09.20 Einar Kvande

Det er lite sannsynlig at Liverpool kommer til å følge opp interessen de har vist for Roma-keeper Alisson til sommeren, ifølge Pearce. Echo-journalisten mener at Loris Karius den siste tiden har styrket sine aksjer betraktelig som Liverpools førstekeeper.

Enkelte medier hevdet i går at Liverpool var i samtaler med Roma om en overgang for Alisson, men den høye prislappen den italienske klubben har satt på sisteskansen fører til at Liverpool sannsynligvis ser seg om etter andre alternativer.

Roma priser 25-åringen til rundt 70 millioner pund, og Liverpool føler det vil bli vanskelig å komme til enighet med Serie A-klubben etter at Mohamed Salah har vist seg å bli et røverkjøp fra samme klubb.

Fornøyd med Karius

Liverpool betalte 36,9 millioner pund for egypteren, men hans verdi er nå mangedoblet etter 30 mål på 36 kamper.

– Da Klopp valgte å vrake Simon Mignolet i forrige måned og gi Karius rollen som førstekeeper, utfordret han samtidig tyskeren til å bevise at Liverpool ikke trenger å kjøpe en ny førstekeeper, skriver Pearce.

Echo-journalisten rapporterer at Klopp har vært henrykt over responsen fra Karius. Den tidligere Mainz-keeperen har holdt buret rent i tre av de fire siste kampene, og selvtilliten hans har vokst som en følge av dette.

– Manageren tror nå at Karius kan være løsningen på lang sikt for klubben, slår Pearce fast.

– Dersom Karius fortsetter slik som dette frem til mai, er det lite sannsynlig at Liverpool vil være i markedet etter en erstatter for tyskeren. Da vil de trolig hente en som kan konkurrere med ham, ikke en som skal erstatte ham.

– Simon Mignolet vil trolig forlate Liverpool etter fem år på Anfield, dersom han ikke klarer å ta tilbake førstekeeperhanskene fra tyskeren før sesongen er over. Belgieren fyller 30 år neste måned, og ønsker ikke å bli værende i klubben som andrekeeper ut over denne sesongen, konkluderer Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]