FOR DYR  Roma krever 70 millioner pund for Alisson

Liverpool Echo:– Liverpool er ikke lenger interesserte i Alisson

James Pearce bekrefter at Roma-keeperen var på Liverpools radar, men nå ser Anfield-klubben seg om etter andre keeperalternativer.

Det er lite sannsynlig at Liverpool kommer til å følge opp interessen de har vist for Roma-keeper Alisson til sommeren, ifølge Pearce. Echo-journalisten mener at Loris Karius den siste tiden har styrket sine aksjer betraktelig som Liverpools førstekeeper.

Enkelte medier hevdet i går at Liverpool var i samtaler med Roma om en overgang for Alisson, men den høye prislappen den italienske klubben har satt på sisteskansen fører til at Liverpool sannsynligvis ser seg om etter andre alternativer.

Roma priser 25-åringen til rundt 70 millioner pund, og Liverpool føler det vil bli vanskelig å komme til enighet med Serie A-klubben etter at Mohamed Salah har vist seg å bli et røverkjøp fra samme klubb.

Fornøyd med Karius

Liverpool betalte 36,9 millioner pund for egypteren, men hans verdi er nå mangedoblet etter 30 mål på 36 kamper.

– Da Klopp valgte å vrake Simon Mignolet i forrige måned og gi Karius rollen som førstekeeper, utfordret han samtidig tyskeren til å bevise at Liverpool ikke trenger å kjøpe en ny førstekeeper, skriver Pearce.

Echo-journalisten rapporterer at Klopp har vært henrykt over responsen fra Karius. Den tidligere Mainz-keeperen har holdt buret rent i tre av de fire siste kampene, og selvtilliten hans har vokst som en følge av dette.

– Manageren tror nå at Karius kan være løsningen på lang sikt for klubben, slår Pearce fast.

– Dersom Karius fortsetter slik som dette frem til mai, er det lite sannsynlig at Liverpool vil være i markedet etter en erstatter for tyskeren. Da vil de trolig hente en som kan konkurrere med ham, ikke en som skal erstatte ham.

– Simon Mignolet vil trolig forlate Liverpool etter fem år på Anfield, dersom han ikke klarer å ta tilbake førstekeeperhanskene fra tyskeren før sesongen er over. Belgieren fyller 30 år neste måned, og ønsker ikke å bli værende i klubben som andrekeeper ut over denne sesongen, konkluderer Pearce.

Del

Alisson

12.03.2018 19:51

Må knuse verdensrekord for å få Alisson

Simon Mignolet har sannsynligvis spilt sin siste Liverpool-kamp. Nå er spørsmålet om Liverpool vil gjøre Alisson til tidenes dyreste keeper.

25.02.2018 07:29

The Times:– Liverpool peiler seg inn mot to Serie A-spillere

Jürgen Klopp vil være ute etter en defensiv midtbanespiller og en keeper i sommer.

16.01.2018 13:09

Dette er keeperne Liverpool vurderer

Til sommeren skal Jürgen Klopp på keeperjakt. Disse to er de heteste kandidatene slik det ser ut nå.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.03.2018 kl 13:01

Klopp allerede med fokus på neste kamp

Formtabellen lener sterkt i favør topp fire for Liverpool i Premier League, men allerede i neste ligarunde kan situasjonen være enda klarere.

+
20.03.2018 kl 10:52

Legender på Viasport

Tidligere stjernespillere i helrødt spiller veldedighetskamp mot Bayern München førstkommende lørdag, og som vises direkte på norsk fjernsyn.

+
20.03.2018 kl 08:05

Tror Salah blir årets spiller

Ingen blir satset på som Mohamed Salah angående tipping om hvem som blir årets spiller. Se hvilke røde som har blitt valgt som Spillernes Spiller tidligere.

+
19.03.2018 kl 22:55

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

+