FOR DYR  Roma krever 70 millioner pund for Alisson

Liverpool Echo:– Liverpool er ikke lenger interesserte i Alisson

James Pearce bekrefter at Roma-keeperen var på Liverpools radar, men nå ser Anfield-klubben seg om etter andre keeperalternativer.

Det er lite sannsynlig at Liverpool kommer til å følge opp interessen de har vist for Roma-keeper Alisson til sommeren, ifølge Pearce. Echo-journalisten mener at Loris Karius den siste tiden har styrket sine aksjer betraktelig som Liverpools førstekeeper.

Enkelte medier hevdet i går at Liverpool var i samtaler med Roma om en overgang for Alisson, men den høye prislappen den italienske klubben har satt på sisteskansen fører til at Liverpool sannsynligvis ser seg om etter andre alternativer.

Roma priser 25-åringen til rundt 70 millioner pund, og Liverpool føler det vil bli vanskelig å komme til enighet med Serie A-klubben etter at Mohamed Salah har vist seg å bli et røverkjøp fra samme klubb.

Fornøyd med Karius

Liverpool betalte 36,9 millioner pund for egypteren, men hans verdi er nå mangedoblet etter 30 mål på 36 kamper.

– Da Klopp valgte å vrake Simon Mignolet i forrige måned og gi Karius rollen som førstekeeper, utfordret han samtidig tyskeren til å bevise at Liverpool ikke trenger å kjøpe en ny førstekeeper, skriver Pearce.

Echo-journalisten rapporterer at Klopp har vært henrykt over responsen fra Karius. Den tidligere Mainz-keeperen har holdt buret rent i tre av de fire siste kampene, og selvtilliten hans har vokst som en følge av dette.

– Manageren tror nå at Karius kan være løsningen på lang sikt for klubben, slår Pearce fast.

– Dersom Karius fortsetter slik som dette frem til mai, er det lite sannsynlig at Liverpool vil være i markedet etter en erstatter for tyskeren. Da vil de trolig hente en som kan konkurrere med ham, ikke en som skal erstatte ham.

– Simon Mignolet vil trolig forlate Liverpool etter fem år på Anfield, dersom han ikke klarer å ta tilbake førstekeeperhanskene fra tyskeren før sesongen er over. Belgieren fyller 30 år neste måned, og ønsker ikke å bli værende i klubben som andrekeeper ut over denne sesongen, konkluderer Pearce.

Del

Alisson

01.05.2018 17:03

– Nå fryktes Salah slik som Messi

Men Romas ettertraktede målvakt sier laget har planen klar for å stoppe Liverpool-stjernen.

13.04.2018 14:00

– Trekningen de fleste ønsket seg

Her er Torbjørn Flatins tanker om semifinaletrekningen.

28.03.2018 21:23

Solgte Salah fordi de måtte - men Roma-sjefer sier det ikke skjer med Alisson

To av Romas toppsjefer liker ikke at Serie A-klubben har fått et supermarked-stempel.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+