Målene renner inn i oransje

Det er kanskje ikke det peneste New Balance har laget, men laget ser ut til å trives i oransje.

15. feb 2018 kl 09.44 Arild Skjæveland

En kan si mye om Liverpools tredjedrakter denne sesongen – men spillerne ser ut til å trives i oransje.

Laget har scoret fire mål i snitt per kamp i denne drakten, og Mohamed Salah har enda ikke spilt uten i den uten å score!

24 mål på seks kamper

Det var kanskje litt overraskende at Jürgen Klopps menn stilte i de oransje draktene på Estadio do Dragao i går kveld – med tanke på at vertene spiller i hvitt og blått, men slik det har gått, bør laget kanskje bruke den fast!

Første gang drakten ble brukt var borte mot NK Maribor i Champions League. Da ga ikke Klopp sine menn seg før de hadde scoret sju. Roberto Firmino (2), Philippe Coutinho, Mohamed Salah (2), Alex Oxlade-Chamberlain og Trent Alexander-Arnold scoret målene 7-0 seieren i Slovenia. Liverpoolfc.com har hentet fram tallene fra bruken av drakten.

I kamp nummer to ble det fire scoringer på London Stadium mot West Ham, da laget vant 4-1. Mohamed Salah (2), Joel Matip og Alex Oxlade-Chamberlain scoret. Borte mot Stoke ble det tre nye scoringer, da Salah igjen scoret to og Sadio Mané ett i 3-0 seieren på 365 Stadium.

Fem seire og en uavgjort

Mot Arsenal på Emirates Stadium er eneste gang laget ikke har vunnet i disse draktene. Det så veldig lovende ut, men endte til slutt 3-3 i London, etter scoringer av Coutinho, Salah og Firmino.

Mot Southampton på søndag var de igjen i bruk, da Liverpool scoret to mål i 2-0 seieren borte mot Southampton med Firmino og Salah på scoringslisten, før det altså ble fem mål onsdag kveld mot Porto i den fantastiske borteseieren. Mané fikk sitt hattrick, Salah scoret selvsagt igjen, og det samme gjorde Roberto Firmino.

Skal laget bare fortsette i oransje?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]