TILBAKE:  Danny Ings er tilbake på Liverpools førstelag.

Prøver å lære fra Roberto Firmino

Danny Ings fikk oppfylt drømmen om å spille i Champions League.

Danny Ings har vært i samtlige tropper i 2018, og har kommet inn i kampene mot Swansea, West Bromwich og Porto. I innhoppet mot Porto, der han hadde målgivende til Sadio Mané sitt tredje mål, fikk han sin Champions League-debut.

– Det er en av de tingene der du har sett på det som barn, og hatt en drøm om å spille i turneringen. Det å komme inn og få debuten min var et stort øyeblikk for meg. Jeg var veldig, veldig glad, men det viktigste var å vinne 5-0 borte mot Porto. Det er et glimrende resultat, sier Ings til Liverpoolfc.com

– Det var stort for meg, og noe jeg vil bygge videre på. Det å være del av denne gruppen i en slik turnering er stort for meg, etter å ha kommet opp fra det nivået der jeg har spilt. Jeg ønsker å bygge videre på det, være i gruppen, og prøve å vinne så mange kamper vi kan for å se hvor langt det kan nå.

Må vente på sjansen

Ings har stort sett spilt U23-fotball denne sesongen, etter å ha vært ute med to svært alvorlige skader. Han ble ikke lånt ut i januar til tross for interesse fra andre klubber, og virker nå å være førstevalg bak Roberto Firmino.

– Jeg har vært frisk, men vi har så mye kvalitet i gruppen. Jeg måtte være tålmodig. Manageren mente jeg ikke var klar i de første månedene av sesongen. 

GOD STEMNING:  Danny Ings på treningsfeltet i Marbella.

– Det å være del av det nå, få minutter og spille i en turnering som Champions League er stort. Jeg er så fornøyd. Det var noe jeg ikke trodde skulle skje for noen måneder siden, sier han.

Studerer Firmino

Ings forteller at han har studert Liverpools nummer 9 denne sesongen.

– Han er en fantastisk spiller. Måten han spiller på, og alt arbeidet han legger ned for laget, både med og uten ball. Det er ting jeg må se på og lære fra. Det er det han har gjort i månedene jeg har vært ute, sier han til klubbens nettsider

– Vi går mot slutten av sesongen nå, og jeg vet at dersom jeg jobber hardt nok vil jeg få noen minutter til å bidra for laget så mye jeg kan. Jeg ser frem til det.

Del

Danny Ings

11.03.2018 08:46

– Jeg ville vært dum om jeg ønsket å være noe annet sted

Danny Ings er der han ønsker å være.

25.02.2018 13:11

Klopp frykter at flere spillere skal få influensa

Tre Liverpool-spillere lå hjemme utslått av influensa da de røde slo West Ham 4-1 på Anfield i går.

24.02.2018 15:33

Tre mann ute på grunn av sykdom

Jürgen Klopp hadde tre færre spillere å velge mellom da han skulle ta ut troppen mot West Ham.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.03.2018 kl 13:01

Klopp allerede med fokus på neste kamp

Formtabellen lener sterkt i favør topp fire for Liverpool i Premier League, men allerede i neste ligarunde kan situasjonen være enda klarere.

+
20.03.2018 kl 10:52

Legender på Viasport

Tidligere stjernespillere i helrødt spiller veldedighetskamp mot Bayern München førstkommende lørdag, og som vises direkte på norsk fjernsyn.

+
20.03.2018 kl 08:05

Tror Salah blir årets spiller

Ingen blir satset på som Mohamed Salah angående tipping om hvem som blir årets spiller. Se hvilke røde som har blitt valgt som Spillernes Spiller tidligere.

+
19.03.2018 kl 22:55

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

+