VURDERER TILTAK:  LFC vurderer å samle inn bilder av sesongkortholderne.

Vurderer å samle inn bilde av sesongkortholderne

Liverpool vil vite hvem som er inne på Anfield.

Det er mer enn 26.000 sesongkortholdere på Anfield, men mange av billettene brukes av andre enn de som har navnet sitt på billetten. De som eier billettene gir dem heller til andre i familien enn å miste dem til den lange ventelisten på sesongkort.

Nå vurderer klubben å ta grep for å finne ut hvem som er inne på billettene, og foto er et av tiltakene som vurderes.

– Jeg må påpeke at dette ikke handler om å ta fra supportere sesongbilletter. Vi er klar over at ikke alle sesongbilletter står i navnet på supporteren som går på kampen, men det handler om å få en skikkelig oversikt over hvem som eier sesongbilletten, og gir oss oppdaterte kontaktdetaljer, sa klubbens billettsjef Phil Dutton på et møte forrige søndag ifølge Liverpool Echo

Melde fra fritt for konsekvenser

Liverpool FC håper at gjennomgangen av sesongkortene er ferdig til starten av 2019-20 sesongen, og vil starte allerede om fire måneder. En av mulighetene er at supporterne sender inn et bilde av seg selv. Det skal kunne bli gjort online eller på billettkontoret.

– Dersom din sønn bruker sesongbilletten for å gå på kamp, kan du enkelt gi billetten over til ham over telefonen. Det er flere alternativer vi ser på, som opplegg med venner og familier der sesongkorholderne setter opp en liste ved start av sesongen. Vi ønsker å gjøre det enkelt og lett for supporterne våre å gå på kamp, sier Kieth Culvin, medlem i billettgruppen på møtet.

– Dersom en supporter eier en sesongbillett som tilhørte hans eller hennes onkel som døde for mange år siden, må de bare fortelle oss det, så setter vi det i riktig navn.

Del

Sesongkort

27.04.2017 09:53

Fortsetter med samme billettpriser

Sesongkort må fornyes innen 23. mai. Prisene for 2017-18 blir de samme som denne sesongen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2018 kl 21:44

Klar for å la Karius dra

Det er samtaler mellom Liverpool og tyrkisk klubb.

+
19.08.2018 kl 18:39

Ingen kontraktsforhandlinger med Robertson med det første

Ny kontrakt for Andy Robertson blir først aktuelt neste sommer.

+
19.08.2018 kl 17:08

United tapte etter Citys maktdemonstrasjon

Nå er det kun Liverpools bortemøte med Crystal Palace som gjenstår i runde to.

+
19.08.2018 kl 13:44

Rød til 2023 og lånt ut

Liverpool FC bekrefter ny kontrakt og utlån.

+