VURDERER TILTAK:  LFC vurderer å samle inn bilder av sesongkortholderne.

Vurderer å samle inn bilde av sesongkortholderne

Liverpool vil vite hvem som er inne på Anfield.

Det er mer enn 26.000 sesongkortholdere på Anfield, men mange av billettene brukes av andre enn de som har navnet sitt på billetten. De som eier billettene gir dem heller til andre i familien enn å miste dem til den lange ventelisten på sesongkort.

Nå vurderer klubben å ta grep for å finne ut hvem som er inne på billettene, og foto er et av tiltakene som vurderes.

– Jeg må påpeke at dette ikke handler om å ta fra supportere sesongbilletter. Vi er klar over at ikke alle sesongbilletter står i navnet på supporteren som går på kampen, men det handler om å få en skikkelig oversikt over hvem som eier sesongbilletten, og gir oss oppdaterte kontaktdetaljer, sa klubbens billettsjef Phil Dutton på et møte forrige søndag ifølge Liverpool Echo

Melde fra fritt for konsekvenser

Liverpool FC håper at gjennomgangen av sesongkortene er ferdig til starten av 2019-20 sesongen, og vil starte allerede om fire måneder. En av mulighetene er at supporterne sender inn et bilde av seg selv. Det skal kunne bli gjort online eller på billettkontoret.

– Dersom din sønn bruker sesongbilletten for å gå på kamp, kan du enkelt gi billetten over til ham over telefonen. Det er flere alternativer vi ser på, som opplegg med venner og familier der sesongkorholderne setter opp en liste ved start av sesongen. Vi ønsker å gjøre det enkelt og lett for supporterne våre å gå på kamp, sier Kieth Culvin, medlem i billettgruppen på møtet.

– Dersom en supporter eier en sesongbillett som tilhørte hans eller hennes onkel som døde for mange år siden, må de bare fortelle oss det, så setter vi det i riktig navn.

Del

Sesongkort

27.04.2017 09:53

Fortsetter med samme billettpriser

Sesongkort må fornyes innen 23. mai. Prisene for 2017-18 blir de samme som denne sesongen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
25.02.2018 kl 16:21

På tredjeplass igjen

To av Liverpools rivaler til topp fire-plassene vant sine kamper i dag, men Chelsea tapte terreng.

+
25.02.2018 kl 16:09

Clyne spiller for U23-laget

Nathaniel Clyne spiller sin første kamp for sesongen etter åtte måneder ute med ryggskade, når Liverpool U23 gjester Stoke i ettermiddag. Vi følger kampen.

+
25.02.2018 kl 11:59

Klopp frykter at flere spillere skal få influensa

Tre Liverpool-spillere lå hjemme utslått av influensa da de røde slo West Ham 4-1 på Anfield i går.

+
25.02.2018 kl 10:03

– Vi har alt å spille for

Liverpool U23 spiller avgjørende kamp i Premier League Cup mot Stoke, og har et nederlag fra tidligere i sesongen å hevne.

+