Alfie mottok brev og signert trøye etter donasjon

Men Andy Robertson sendte ham ikke sin egen drakt.

7. mar 2018 kl 21.51 Marius Rabben

En ung Liverpool-supporter, Alfie Radford (7), donerte nylig av lommepengene sine til en lokal matbank i Liverpool, og fikk følgelig en hyggelig overraskelse i posten – signert Andy Robertson.

«Jeg så på Twitter at du gjorde noe veldig spesielt for matbankene på Anfield i går kveld», skriver Liverpool-backen.

«Jeg husker fra å være på din alder hvor viktig lommepenger er, og at det er hundrevis av ting du selv kunne ha kjøpt med det. At du gir opp det for folk som sliter og trenger litt hjelp, er absolutt fantastisk.»

Et eksempel til etterfølgelse

«La meg fortelle deg det nå, det er briljant gjort av deg, og det setter et eksempel som viser resten av oss at det virkelig er viktig å bry seg og tenke på andre – det er også veldig Liverpool! Matbanker er en hjertesak for meg, og det du har gjort, vil jeg huske i lang tid.»

«Uansett», fortsetter Andy, «til poenget med dette brevet. Du har gjort noe fantastisk for andre folk og forventet ingenting i gjengjeld for det. Derfor vil jeg sørge for at det blir belønnet.»

Sammen med brevet har 23-åringen lagt ved en kampbrukt Liverpool-trøye – med nummer 9 og navnet til Firmino på ryggen.

– Ingen ønsker drakta til venstrebacken

«Jeg har en av Roberto Firminos kamptrøyer fra enne sesongen og spurte ham om å signere den for deg, som en takk for det du gjorde for matbankene.»

«La oss være ærlige, Alfie, ingen ønsker drakta til venstrebacken, noe som er grunnen til at jeg skaffet deg Bobbys isteden. Håper det er okay», skriver Robertson.

«Jeg skal sørge for at alle gutta får høre hva du har gjort. Du har gjort LFC stolt, Alfie – familien din vil være storfornøyd med deg, det er jeg sikker på.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]