Brookwell ble matchvinner for U18

Liverpool U18 slo Derby på akademiet.

11. mar 2018 kl 16.44 Arild Skjæveland

Alt fokus var på det som skulle skje på Old Trafford på lørdag – men samtidig ble det spilt en kamp på akademiet i Kirkby.

Steven Gerrards U18-lag tok viktige tre poeng da Derby ble slått 1-0. Niall Brookwell scoret kampens eneste mål i den første omgangen.

– Niall gjorde det veldig bra da han scoret og reagerte først etter en dødball. Han har fortjent det. Han har gjort det veldig bra, og jeg er fornøyd med ham. Han kjemper og vil løpe gjennom en vegg for deg, samtidig som han bruker ballen intelligent, sier Steven Gerrard til Liverpoolfc.com.

God læring

Steven var fornøyd med poengene, men litt bekymret for prestasjonen.

– Det var en fin seier for oss, og vi måtte jobbe hardt for de tre poengene. Jeg er bare litt bekymret for kvaliteten, for vi spilte ikke ballen bra nok, og skapte ikke nok. Guttene gravde dypt og kjempet bra. For meg selv og støtteapparatet ble det tidlig klart for oss at vi ikke kan presse høyt med denne spillergruppen, så vi sitter litt dypere.

– Guttene fulgte kampplanen bra, og og de vil lære mye av dette, sa Gerrard.

Liverpool U18: Kelleher, Larouci, Boyes (Savage, 80), Hunter (Walls, 45), R Williams, Clayton, Sharif (Cain, 70), Dixon-Bonner, McAuley, Bearne, Brookwell.

Ubrukte reserver: Jaros, O’Rourke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]