Chelsea-spiller på prøvespill

20 år gammel midtbanespiller vil få sjansen på Anfield fredag kveld.

8. mar 2018 kl 12.18 Arild Skjæveland

Liverpool har denne uken den 20 år gamle midtbanespilleren Isaac Christie-Davies på prøvespill på akademiet i Kirkby. Han er på jakt etter ny klubb når Chelsea slipper ham til sommeren.

– Isaac har fått beskjed fra Chelsea om at de ikke vil gi han ny kontrakt, så vi tar sjansen og ser på ham, sier U23-sjef Neil Critchley til Liverpool Echo.

Var med mot Leicester

Christie-Davies spilte for de helrøde i 0-4 tapet mot Leicester på mandag, og vil få en ny sjanse mot Manchester United på Anfield fredag kveld.

– Han var på trening i noen dager før Leicester-kampen, men det vil være urettferdig å bedømme ham utifra den kampen ettersom vi stilte så ungt lag. Jeg synes han viste mer av hva han kan i den andre omgangen. Dersom du har vært i Chelsea i så mange år er det klart at du har ferdigheter. Vi så det i den andre omgangen, og jeg tror vi får se mer på fredag kveld.

Christie-Davies vant FA Youth Cup med Chelsea sammen med Dominic Solanke som er like gammel.

– Det er ikke bestemt hvor lenge han blir. Vi har ingen kamp på 10 dager etter fredag, så vi får se på det da, sier Critchley.

Tror ikke han får bruke Clyne

Echo skriver at Critchley fortsatt ikke vet om han får bruke noen førstelagsspillere mot United. Nathaniel Clyne spilte nylig sine første 90 minutter for sesongen for U23-laget, men Critchley tror ikke høyrebacken vil bli involvert mot erkerivalen fredag kveld.

– Når de møter United på lørdag, tror jeg det er lite sannsynlig. Jürgen tenker kanskje at Nathaniel trenger en kamp til, men vi vet ikke det før senere.

Nathaniel Phillips er nå tilbake, etter å ha mistet mesteparten av sesongen med et ryggproblem.

– Nat har vært et stort savn, så å ha ham tilbake er en stor bonus for oss.

Paulo Alves, Juanma og George Johnston kommer ikke til å bli involvert, men klubben håper at Johnston kan spille UEFA Youth League kvartfinalen mot Manchester City.

Herbie Kane er suspendert etter det røde kortet han fikk mot Stoke.

– Å si at jeg var rasende vil være en underdrivelse. Vi ledet 4-0, det var i kampens siste minutt og han er kaptein. La oss la det ligge, svarte Critchley om Kane.

Liverpool U23 spiller mot Manchester United på Anfield fredag kl. 20.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]