Den første siden Suarez

Vi må tilbake til Luis Suarez i desember 2013 for å finne sist en Liverpool-spiller scoret fire mål i en ligakamp.

18. mar 2018 kl 13.20 Einar Kvande

Før Mohamed Salahs fire mål mot Watford var det bare Luis Suarez, Robbie Fowler og Michael Owen som hadde scoret fire mål i en og samme kamp for Liverpool i Premier League.

Suarez nettet fire i en 5-1 seier over Norwich i desember 2013. Suarez gjorde de fire første målene i den kampen, og var også mannen som la innlegget til Raheem Sterlings scoring to minutter før full tid. Salah kopierte med andre ord Suarez sine fire mål og en målgivende pasning i går.

Klarte det to ganger

Robbie Fowler og Michael Owen scoret begge fire mål i to ligakamper.

Fowler nettet fire mot Bolton Wanderers i september 1995 (En 5-2 seier der Steve Harkness scoret Liverpools siste mål) og mot Middlesbrough (En 5-1 seier der Stig Inge Bjørnebye gjorde Liverpools tredje mål) i desember 1996.

Owen scoret fire mot Nottingham Forest (En 5-1 seier der Steve McManaman gjorde Liverpools andre mål) i oktober 1998 og mot West Bromwich Albion (En 6-0 seier der Milan Baros også gjorde to mål) i april 2003.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]