– Salah er ubeskrivelig og uvurderlig

Joe Gomez setter virkelig stor pris på lagkamerat Mohamed Salah.

18. mar 2018 kl 12.45 Einar Kvande

Joe Gomez sliter med å finne de riktige superlativene for å beskrive lagkamerat Mohamed Salah. Den egyptiske kongen er nå oppe i 36 mål denne sesongen, etter fire nye scoringer mot Watford.

– Jeg mener det ikke er mulig å beskrive det han gjør. Målene han bringer oss er uvurderlige, og det er bare utrolig godt å spille sammen med ham, sier Gomez til Liverpoolfc.com.

– Han passer så bra inn i laget, sammen med Bobby og Sadio. De fortjener også skryt, legger høyrebacken til.

– Det er en fornøyelse å spille sammen med ham, og spesielt rett bak ham på den siden, hvor jeg kan gi ham ballen. Da gjør han bare det han pleier å gjøre. Han er spesiell å se på, og vi nyter det ute på banen like mye som alle andre.

Første siden Suarez

Salah er den første som har scoret fire mål for Liverpool siden Luis Suarez gjorde det mot Norwich i desember 2013.

– Vi har et godt forhold utenfor banen også. Vi sitter ved siden hverandre i garderoben. Mo er en veldig positiv person, og en fin fyr å ha på laget. Han smiler og er glad hele tiden.

– Det gjenspeiler seg også ute på banen. Han trives rett og slett med å spille fotball, og ønsker å få ballen i beina. Da gjør han det han pleier å gjøre. Det er en fornøyelse å være i hans nærvær, og han er et friskt pust på laget.

Sammen har de gjort 73 mål

Roberto Firmino kom også på scoringslista mot Watford. Brasilianeren nettet sitt 23. mål for sesongen, og Salah var nest sist på ballen. Firmino har aldri scoret flere mål i en og samme sesong tidligere.

Salah, Firmino og Sadio Mané har nå gjort 73 mål til sammen denne sesongen.

– De passer så bra sammen. Alle i hele verden frykter den trioen, insisterer Gomez.

– De viser sine kvaliteter på så mange ulike måter, og det faktum at Salah har så mange målgivende pasninger viser at han bringer mer enn scoringer til laget. Hele laget har så mange kvaliteter, og dybde. Dette er et stort lag.

Første ligakamp siden januar

Selv spilte Gomez sin første ligakamp siden seieren i Huddersfield sent i januar.

– Vi var utrolig skuffet etter tapet på Old Trafford, og måtte slå tilbake. Det har vært holdningen gjennom hele uken, og vi var alle ivrige etter å gjøre dette riktig. Alle var på hugget foran denne kampen, noe vi alltid er, men alle ønsket å slå tilbake på best mulig vis, avslutter London-gutten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]