– Det er tøft, men situasjonen er sånn

Simon Mignolet har snakket med manageren om situasjonen sin.

26. mar 2018 kl 11.52 Arild Skjæveland

Sist Simon Mignolet sto i mål for Liverpool var da laget tapte 2-3 mot West Bromwich og røk ut av FA cupen. Han mistet plassen som førstekeeper etter 2-1 seieren over Burnley 1. nyttårsdag – da Loris Karius overtok.

– Jeg har hatt noen samtaler med manageren om fortiden og forskjellige ting. Jeg er alltid åpen, og det er han også. Dere vet hvordan han er, sier Mignolet ifølge Liverpool Echo.

– Du må bare være klar for når sjansen kommer, og det er det eneste du kan gjøre, sier han videre.

Vanskelig situasjon

Det er ventet at Mignolet vil forlate Liverpool når overgangsvinduet åpner til sommeren. Før det eventuelt skjer, skal han gi det han har for å få spilletid.

– Jeg prøver å være profesjonell på trening, jobbe så hardt som jeg kan, og vise at jeg er klar uansett hva som skjer. Det er det eneste du kan gjøre, og håpe at manageren gir deg tillit. Det eneste du må vise hver gang, er at du er klar når sjansen kommer.

– Det er tøft for i min karriere har jeg aldri vært på benken, men situasjonen er sånn. Det eneste du kan gjøre er å prøve å endre på det, men det er ikke så enkelt.

Det er ventet at Mignolet vil stå i mål for Belgia mot Saudi Arabia på tirsdag, etter at førstekeeper Thibaut Cortouis har trukket seg fra troppen med en skade.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]