Fellaini er tilbake

José Mourinho har hatt sin pressekonferanse.

9. mar 2018 kl 15.03 Arild Skjæveland

Marouane Fellaini er en spiller Liverpool kjenner godt til, etter 21 tidligere møter for Standard Liege, Everton og Manchester United. Denne sesongen har han slitt med en kneskade, og har ikke vært på banen siden nyttårsaften.

Etter operasjon er han nå tilbake, og José Mourinho bekreftet på dagens pressekonferanse at han ville være tilbake i troppen mot Liverpool.

Eric Bailly er også helt klar igjen, og kan erstatte Victor Lindelöf som Chris Smallings makker i midtforsvaret på lørdag.

Phil Jones, Marcos Rojo og Anthony Martial er usikre med smeller, Ander Herrera er ute med en hamstringskade, mens Daley Blind (ankel) og Zlatan Ibrahimovic (kne) har langtidsskader.

– Bare en stor kamp

Liverpool har fri en uke etter kampen mot United. José Mourinho sitt lag tar imot Sevilla i viktig 8. delsfinale i Champions League på tirsdag. Første møtet endte 0-0.

– For meg er det bare en stor kamp. To historiske klubber, ikke bare i England, men i verden. Akkurat nå står det om viktige poeng for topp fire, og viktige poeng for andreplassen, som er bedre enn tredje eller fjerde, sa Mourinho til pressen.

– Jeg ønsker selvsagt å vinne. Det er en stor kamp, mot en stor motstander. Det er laget som er like bak oss, og et lag som allerede er i kvartfinalen i Champions League. Men jeg er ikke så god på rivalerier. Alle motstandere er en rival for meg. Vi har tre kamper nå: Liverpool, Sevilla og Brighton. Dersom du ba meg velge den viktigste, så hadde jeg ikke klart det. Supporterne ville ikke bli fornøyd om jeg sa at Liverpool var sesongens største kamp, og at Sevilla eller Brighton da ikke er store kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]