UtlånsspillerneGrujic scoret sitt første for Cardiff

Harry Wilson var tilbake fra skade med målgivende.

7. mar 2018 kl 13.01 Arild Skjæveland

Det var ikke bare Champions League-fotball tirsdag kveld. Det ble også spilt 11 kamper i Championship.

Marko Grujic startet sentralt på midtbanen for Cardiff City hjemme mot Barnsley, og scoret sitt første mål 46 minutter ut i kampen. Det var en flott scoring fra den unge serberen, som plukket opp ballen, passerte en mann og skjøt hardt ned i det nærmeste hjørnet fra utenfor 16 meteren.

Ti minutter senere ble han tatt av banen. Cardiff vant kampen 2-1, og er nå tre poeng bak ledende Wolverhampton med en kamp mer spilt. Fortsatt er de i rute til direkte opprykk. De har en luke ned til Aston Villa som nå ligger på 3. plass.

Wilson var tilbake

Harry Wilson har mistet de siste kampene etter at han fikk en skulderskade da han ble felt i feltet av Cesc Fabregas i cupkampen mot Chelsea.

Waliseren startet kampen hjemme mot Millwall på benken, men etter at gjestene fikk en tidlig 2-0 ledelse kom han inn da det gjensto en halvtime. Den utlånte unggutten var nest sist på Abel Hernandez sin redusering – men det endte med tap for Hull. Laget er tre poeng over streken.

Sunderland sliter tungt

Ovie Ejaria startet for bunnlaget Sunderland, som tok imot Steve Bruce sitt formlag Aston Villa. Ejaria spilte hele kampen på midtbanen sammen med Lee Cattermole, men kunne ikke forhindre at det var gjestene som vant 3-0.

Sunderland er helt sist i Championship, med 28 poeng på 36 kamper. Det er fire poeng opp til Barnsley over streken, men de har også én kamp mindre spilt.

Kent fikk en halv omgang

Ryan Kent måtte starte på benken for Bristol City som reiste til Preston North End. De to lagene kjemper om playoff-plass, og det var vertene Preston som vant kampen 2-1.

Kent kom inn etter 64 minutter, og var med det på banen da Bristol City utlignet – for så å se Sean Maguire score vinnermålet for Preston to minutter senere. Aden Flint ble utvist for Bristol City på overtid. Både Preston og Bristol City er ett poeng bak Middlesbrough som har den siste playoff-plassen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]