Lovren tror Mourinho vil parkere bussen igjen

Dejan Lovren spår at Liverpool nok en gang møter et defensivt Manchester United under Jose Mourinhos ledelse.

9. mar 2018 kl 00.07 Einar Kvande

Liverpool gjester Old Trafford lørdag ettermiddag, og har sjansen til å gjenvinne andreplassen i Premier League om de får med seg tre poeng fra Salford. Manchester United ligger to poeng foran Jürgen Klopps menn på tabellen før kampen. Liverpool-stopper Dejan Lovren forventer å møte et defensivt hjemmelag.

– Manchester United er kanskje ikke i sin beste form, men de kan fortsatt kunsten å vinne stygt. Det som betyr noe er poengene. Det blir definitivt en tøff utfordring for oss, sier Lovren til The Guardian.

– Forrige gang vi møtte dem, da de kom hit, forsvarte de seg veldig dypt. La oss se hva som skjer nå. Jeg tror de kommer til å gjøre det igjen. De trenger poengene. For dem er kanskje ett poeng godt nok, men selv spiller vi aldri for ett poeng. Vi kommer til å spille slik vi spiller hver dag. Angrepsfotball. La oss nyte kampen.

Har kommet seg videre

Lovren har fungert godt i tospann med Virgil van Dijk etter at nederlenderen kom til klubben, og antagelig blir det de to som utgjør Liverpools stopperpar på Old Trafford.

– Jeg vet ikke om noen spillere som ikke gjør feil. Spesielt gjelder det forsvarsspillere, og spesielt når vi spiller på den måten vi gjør i Liverpool. Vi står veldig høyt, og spiller offensiv fotball. Noen ganger havner du da i en-mot-en-situasjoner mot toppspisser, og toppspisser trenger bare en sjanse og de vil score, og du får skylden. Det har skjedd mange ganger at jeg har tatt feil avgjørelser. Når slikt skjer avhenger mye av deg selv, og om du klarer å komme deg videre. Jeg synes jeg har klart å håndtere det ganske bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]