Trent ble Liverpool-spiller ved en tilfeldighet

Ren flaks i en loddtrekning førte til at Trent Alexander-Arnold ble Liverpool-spiller.

8. mar 2018 kl 21.40 Einar Kvande

I et intervju med FourFourTwo avslører Trent Alexander-Arnold hvordan han ble Liverpool-spiller.

19-åringen fikk sjansen til å vise seg frem for Liverpools trenere da skolen hans fikk invitasjon til å sende elever til en tredagers fotballskole på Melwood.

– Det var så mange gutter som ønsket å bli med at det ikke var plass til alle. Så vi trakk navnene opp av en hatt. Heldigvis ble navnet mitt trukket ut, forteller scouseren.

Vi trakk navnene opp av en hatt. Heldigvis ble navnet mitt trukket ut.Trent Alexander-Arnold

– Jeg møtte opp og spilte med et smil om munnen, slik jeg alltid gjorde. En speider tok kontakt med moren min etter økten, og ba meg om å komme til akademiet 2-3 dager i uken, utbroderer forsvarsspilleren.

– Når du får en mulighet som dette må du gripe den med begge hender. Jeg gjorde det, nesten uten å vite om det. Den gangen var det bare en ny mulighet for meg til å spille fotball i noen dager.

Tyvtittet på treningene

Trent var Liverpool-supporter fra barnsbern av, og lever således drømmen i sin favorittklubb. Han vokste opp i West Derby, bare noen stenkast unna Melwood.

– Jeg var en av guttene som klatret opp på muren og tyvtittet på treningene. Når du er ung og bor så nær treningsfeltet er disse spillerne heltene dine. Det var helt utrolig å få et glimt av dem, forteller han.

– Jeg husker hele familien kom til vårt hus for å se Champions League-finalen i 2005. Etter den kvelden drømte jeg om å løfte trofeer for Liverpool og feire på samme måte som vi gjorde hjemme den kvelden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]