United både fredag og lørdag

Lørdag skal Jürgen Klopps menn ut i en svært viktig kamp mot Manchester United. Fredag kveld står samme motstander på menyen for Neil Critchleys gutter.

8. mar 2018 kl 20.22 Einar Kvande

Liverpool tapte hele 4-0 for Leicester i sin forrige kamp i Premier League 2, og de røde skal forsøke å reise kjerringa når Manchester United er motstander på Anfield i morgen kveld.

– Det er ikke ofte at klubbens U23-lag og førstelag møter samme motstander to dager på rad. Forhåpentligvis får vi en god start fredag, som førstelaget kan følge opp på lørdag. Seks poeng hadde vært hyggelig, og vi ser frem til kampen, sier U23-manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Vi spilte mot Tottenham på Anfield tidligere i sesongen, og vi hadde en veldig jevn kamp mot Manchester United på Anfield på dette nivået også forrige sesong. Vi møtte dem nylig i UEFA Youth League, og jeg tror det blir en lignende kamp denne gangen. Det blir alltid jevne kamper når Liverpool møter Manchester United, med rivaliseringen og historien som er mellom klubbene. Vi har hatt en bra statistikk mot dem de siste par årene, og forhåpentligvis fortsetter det slik, legger han til.

Kan få sin Anfield-debut

Midtstopper Conor Masterson er opptatt av å komme tilbake på vinnersporet etter 4-0 tapet for Leicester, som førte til at Liverpool måtte ned fra tabelltoppen.

– Det var tungt å svelge. Vi startet dårlig, og fortsatte i samme spor. Det er noe vi må lære av, og jeg tror vi lærte mye av den kampen. Våre unge spillere er fortsatt ikke blitt helt vant til U23-nivået, men det vil gå seg til, uttaler Masterson.

– Vi har fire ligakamper igjen, og jeg tror vi fortsatt kan vinne Premier League 2-tittelen. Kampen i morgen er viktig for oss, og vi har fordelen av å spille på Anfield. Dersom jeg får spille blir dette min Anfield-debut, noe som blir en drøm som går i oppfyllelse. Jeg ser virkelig frem til kampen, og forhåpentligvis vinner vi den. Vi vil ha supportere som støtter oss fra The Kop. Våre fans er utrolige, og kan hjelpe oss ved å være vår tolvte mann.

Liverpool U23 v Manchester United U23 har avspark på Anfield klokken 20.00 i morgen, og blri vist direkte på LFCTV med sendestart klokken 19.30.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]