– Målet er å vinne de åtte kampene som gjenstår

James Milner har en enkel oppskrift på hvordan Liverpool skal kvalifisere seg til neste års Champions League.

12. mar 2018 kl 09.19 Einar Kvande

Liverpool, på fjerdeplass i Premier League, skal møte Watford hjemme og Crystal Palace borte i sine to neste kamper, før Chelsea på femteplass skal i aksjon neste gang, mot Tottenham. Jürgen Klopps mannskap har muligheten til å legge press på sine to nærmeste rivaler før de skal møtes innbyrdes, gjennom å vinne disse to svært viktige kampene.

– Det er opp til oss å levere varene i våre gjenværende kamper, og forsøke å vinne dem alle sammen, siteres James Milner av Liverpoolfc.com.

– Det er noen tøffe kamper som står igjen, men vi vet godt hvor tøff Premier League er.

– Vi må sørge for å slå tilbake etter tapet for Manchester United, og få et godt resultat kommende helg. Det er viktig før det blir et avbrekk på grunn av landskamper.

– Vi har åtte kamper igjen å spille, og vi må forsøke å vinne dem alle.

Ikke tålmodige nok

Milner var Liverpools kaptein i 2-1 tapet på Old Trafford, med Jordan Henderson plassert på innbytterbenken. Selv syntes han laget ble litt for utmålmodig når de hadde ballen, og mener det ble kostbart mot Manchester United.

– Vi er selvsagt skuffet. Vi ønsket å få med oss et godt resultat, men klarte ikke det. Vi startet dårlig i første omgang. Ballen gikk ikke hurtig nok. Manchester United ga oss muligheten til å holde ballen i laget, men vi forsøkte å tvinge frem løsninger litt for mange ganger istedet for å være tålmodige.

– Målene vi slapp inn var selvsagt litt for lettkjøpte, og når du kommer under med to mål på et sted som det der vil det alltid bli vanskelig å komme tilbake.

– Som sagt mener jeg vi forsøkte å tvinge frem løsninger i alt for stor grad. Vi fikk ha ballen mye, men forsøkte hele tiden å slå den avgjørende pasningen i tidligste laget. Vi skulle ha ventet litt, spilt ballen litt rundt på deres banehalvdel, og ventet på riktig tidspunkt å gå fremover på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]