SER FREMOVER  Tre poeng mot Watford er viktig før Premier League tar en pause på grunn av landskamper, mener James Milner.

– Målet er å vinne de åtte kampene som gjenstår

James Milner har en enkel oppskrift på hvordan Liverpool skal kvalifisere seg til neste års Champions League.

Liverpool, på fjerdeplass i Premier League, skal møte Watford hjemme og Crystal Palace borte i sine to neste kamper, før Chelsea på femteplass skal i aksjon neste gang, mot Tottenham. Jürgen Klopps mannskap har muligheten til å legge press på sine to nærmeste rivaler før de skal møtes innbyrdes, gjennom å vinne disse to svært viktige kampene.

– Det er opp til oss å levere varene i våre gjenværende kamper, og forsøke å vinne dem alle sammen, siteres James Milner av Liverpoolfc.com.

– Det er noen tøffe kamper som står igjen, men vi vet godt hvor tøff Premier League er. 

– Vi må sørge for å slå tilbake etter tapet for Manchester United, og få et godt resultat kommende helg. Det er viktig før det blir et avbrekk på grunn av landskamper. 

– Vi har åtte kamper igjen å spille, og vi må forsøke å vinne dem alle.

Ikke tålmodige nok

Milner var Liverpools kaptein i 2-1 tapet på Old Trafford, med Jordan Henderson plassert på innbytterbenken. Selv syntes han laget ble litt for utmålmodig når de hadde ballen, og mener det ble kostbart mot Manchester United.

– Vi er selvsagt skuffet. Vi ønsket å få med oss et godt resultat, men klarte ikke det. Vi startet dårlig i første omgang. Ballen gikk ikke hurtig nok. Manchester United ga oss muligheten til å holde ballen i laget, men vi forsøkte å tvinge frem løsninger litt for mange ganger istedet for å være tålmodige.

– Målene vi slapp inn var selvsagt litt for lettkjøpte, og når du kommer under med to mål på et sted som det der vil det alltid bli vanskelig å komme tilbake.

– Som sagt mener jeg vi forsøkte å tvinge frem løsninger i alt for stor grad. Vi fikk ha ballen mye, men forsøkte hele tiden å slå den avgjørende pasningen i tidligste laget. Vi skulle ha ventet litt, spilt ballen litt rundt på deres banehalvdel, og ventet på riktig tidspunkt å gå fremover på.