SER FREMOVER  Tre poeng mot Watford er viktig før Premier League tar en pause på grunn av landskamper, mener James Milner.

– Målet er å vinne de åtte kampene som gjenstår

James Milner har en enkel oppskrift på hvordan Liverpool skal kvalifisere seg til neste års Champions League.

Liverpool, på fjerdeplass i Premier League, skal møte Watford hjemme og Crystal Palace borte i sine to neste kamper, før Chelsea på femteplass skal i aksjon neste gang, mot Tottenham. Jürgen Klopps mannskap har muligheten til å legge press på sine to nærmeste rivaler før de skal møtes innbyrdes, gjennom å vinne disse to svært viktige kampene.

– Det er opp til oss å levere varene i våre gjenværende kamper, og forsøke å vinne dem alle sammen, siteres James Milner av Liverpoolfc.com.

– Det er noen tøffe kamper som står igjen, men vi vet godt hvor tøff Premier League er. 

– Vi må sørge for å slå tilbake etter tapet for Manchester United, og få et godt resultat kommende helg. Det er viktig før det blir et avbrekk på grunn av landskamper. 

– Vi har åtte kamper igjen å spille, og vi må forsøke å vinne dem alle.

Ikke tålmodige nok

Milner var Liverpools kaptein i 2-1 tapet på Old Trafford, med Jordan Henderson plassert på innbytterbenken. Selv syntes han laget ble litt for utmålmodig når de hadde ballen, og mener det ble kostbart mot Manchester United.

– Vi er selvsagt skuffet. Vi ønsket å få med oss et godt resultat, men klarte ikke det. Vi startet dårlig i første omgang. Ballen gikk ikke hurtig nok. Manchester United ga oss muligheten til å holde ballen i laget, men vi forsøkte å tvinge frem løsninger litt for mange ganger istedet for å være tålmodige.

– Målene vi slapp inn var selvsagt litt for lettkjøpte, og når du kommer under med to mål på et sted som det der vil det alltid bli vanskelig å komme tilbake.

– Som sagt mener jeg vi forsøkte å tvinge frem løsninger i alt for stor grad. Vi fikk ha ballen mye, men forsøkte hele tiden å slå den avgjørende pasningen i tidligste laget. Vi skulle ha ventet litt, spilt ballen litt rundt på deres banehalvdel, og ventet på riktig tidspunkt å gå fremover på.

Del

James Milner

13.05.2018 15:22

Milner mangler etter muskelskade

Liverpool har ikke ønsket å ta noen sjanse med James Milner før finalen i Kiev.

04.05.2018 15:26

– Har vært helt avhengige av spillere som Henderson og Milner

Jürgen Klopp berømmer to av sine mest rutinerte spillere, i en periode hvor det knapt har vært mulig å gjøre bytter på midtbanen.

25.04.2018 10:59

Milner med ny Champions League-rekord

Assistkongen over alle assistkonger med ny målgivende.

Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2018 kl 08:48

– Det er min skyld at Shaq ikke har fått mer spilletid

Jürgen Klopp påpeker at Xherdan Shaqiri har gjort alt riktig etter at han kom til Liverpool.

+
22.09.2018 kl 07:16

– Glem antall seiere på rad

Liverpool har fått en glimrende start på sesongen. Det er noe Jürgen Klopp ber spillerne glemme foran møtet med Southampton.

+
22.09.2018 kl 06:47

– Vi er glade for at Danny Ings ikke spiller i dag

Jordan Henderson har merket seg den tidligere lagkameratens gode form siden Ings kom til Southampton.

+
21.09.2018 kl 22:12

– Har ikke tilbudt Milner ny kontrakt

Kan forlate klubben gratis etter sesongen.

+