SpillerbørsSalah best på ikke altfor god dag

Mohamed Salah scoret sitt 29. ligamål og berget seieren for Liverpool.

31. mar 2018 kl 15.57 Tor Sandø

Loris Karius 7

Pådro seg et straffespark med påfølgende gult kort i første omgang. Noe billig kanskje, siden Zaha fikk skutt. Var forøvrig bra med på notene. To-tre gode involveringer.

Trent Alexander-Arnold 4

Hadde en marerittomgang i første omgang. Elendig i markeringene, i duellspillet og i plasseringsspillet. Spilte seg litt opp i andre omgang, var med på løperballene på siden sin og berget med det fireren.

Joël Matip 6

Gjorde seg ikke bort som midtstopperkollega til van Dijk. Hadde noen klønete oppsill og pasninger, noe han ikke var alene om.

Virgil van Dijk 7

Bommet på de to første hodeduellene med Benteke, men vant den tredje. Er forsvarssjefen og hadde også en bra sjanse på heading i andre enden.

Andy Robertson 7

Andy er aktiv gjennom hele kampen. Innimellom blir det litt mye armer og bein, men bidrar med godt offensivt spill og gode innlegg.

Georginio Wijnaldum 6

Jobber og prøver de 65 minuttene han spilte. Har noen gode involveringer der han bruker farten og løper opp Palace-spillerne.

Jordan Henderson 7

Kapteinen jobber bra og har midtbanen i sin hule hånd i store deler av førsteomgangen. Godt overblikk og flere gode crossere. Går foran og er kaptein med stor k i tider der det buttet litt.

James Milner 6

En annen som tilbakelegger sine kilometere på Selhurst Park i dag. Jobber og sliter og får som alltid kjenne blodsmaken i munnen. Virket sliten mot slutten.

Mohamed Salah 7

Er borte i lange perioder av kampen, men er der når Liverpool trengte det som mest. Etter en glimrende pasning fra Robertson, så scorer han sitt ligamål nummer 29. Salah fikk en million stemmer fra det egyptiske folket på presidentvalget forleden. Og vår stemme som Liverpools bestemann i dag.

Roberto Firmino 6

God i bevegelsene, flink til å gå på løp og brukbar med ballen i beina. En grei dag på jobben for brasilianeren.

Sadio Mané 7

En hendelsesrik ettermiddag for senegaleseren. Får gult kort for filming innenfor hjemmelagets 16-meter i første omgang, scoret utlikningsmålet og levde farlig da han tok ballen i hendene etter rundt en time. Spilte utover dette en god kamp. God i bevegelsene. Byttet ut etter 65 minutter.

Dejan Lovren

Kom inn for en skadet Lallana og tok plass i en forsvarstreer. Gjorde sine saker og klarerte mye av det som kom.

Adam Lallana

Fikk fire minutter som innbytter i dag, før han tok telling og haltet ut med det som ser ut som en lårskade. Skadene vil ingen ende ta for Adam. Forhåpentligvis er han snart tilbake.

Alex Oxlade-Chamberlain

Kom inn som innbytter og var ikke helt venn med underlag og ball i starten. Kom seg etterhvert og hadde flere gode og kreative involveringer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]