Snudde og passerte Liverpool

Liverpool er nede på fjerdeplass.

11. mar 2018 kl 18.58 Arild Skjæveland

Mareritthelgen til Liverpool fortsatte på søndag. Etter tapet mot Manchester United vant Chelsea og kuttet forspranget til fire poeng. Søndag fulgte Tottenham opp med å slå Bournemouth 4-1 etter å ha vært under 0-1.

Bournemouth var det beste laget i den første omgangen, men Tottenham slo kraftig tilbake og vant etter scoringer fra Dele Alli, Hueng-Min Son (2) og Moussa Sissoko.

Det resultatet gjør at Spurs passerer Liverpool på tabellen. London-klubben har nå 61 poeng, ett mer enn Jürgen Klopps lag med åtte kamper igjen.

Ankelskadet Kane?

En stor bekymring for Mauricio Pochettino vil være at Harry Kane så ut til å pådra seg en ankelskade i første omgang. Han satte ballen i nettet fra offsideposisjon, og så ut til å få foten under en utrusende Asmir Begovic.

Spilleren som har scoret 24 ligamål denne sesongen måtte hinke av banen og gå rett i garderoben. Forrige sesong mistet han to måneder med ankelskader – men så langt har det ikke kommet noen melding om hvor alvorlig det er.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]