Sturridge vil ikke være tilbake før i slutten av mars

Liverpools utlånte angriper har bare spilt 77 minutter for West Bromwich siden han ble utlånt fra Liverpool i januar.

9. mar 2018 kl 17.11 Einar Kvande

Daniel Sturridge sine skadeproblemer vil ingen ende ta. Den utlånte Liverpool-spissen måtte ut med en hamstringskade tidlig i West Bromwich sitt 3-0 tap for Chelsea i februar, og har ikke vært på banen siden.

Angriperen hadde opprinnelig som mål å være tilbake i spill for sin utlånsklubb i kampen mot Leicester i morgen. Det går imidlertid ikke.

Baggies-manager Alan Pardew uttalte under sin pressekonferanse i dag at 28-åringen ikke vil være tilbake før tidligst i kampen mot Burnley den 31. mars.

– Han nærmer seg, sa Pardew.

– Men jeg tror han vil gå glipp av kampen mot Bournemouth også, noe som er synd, la han til.

Den kampen spilles lørdag 17. mars.

Tre kamper

– Kampen etter uken med landskamper bør han rekke. Avbrekket grunnet landskamper gir oss en sjanse til å jobbe med ham, så det er skjemaet vi sikter oss inn mot nå.

– Laget vårt har slitt med å score mål fra åpent spill i lang tid, og det var grunnen til at jeg hentet inn Daniel. Han har vært involvert i tre kamper. Vi håper vi får ham skadefri, og at han blir en viktig brikke for oss i innspurten, uttalte manageren for bunnlaget i Premier League.

Sturridge fikk 12 minutter som innbytter mot Manchester City i West Bromwich-debuten den 31. januar. Deretter spilte han 62 minutter i 3-2 tapet for Southampton, før han ble skadet etter bare tre minutter mot Chelsea den 12. februar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]