– Vi har gitt Rafa nok gaver!

Jürgen Klopp er stor fan av Rafael Benítez, men nå er tiden inne for å slå spanjolen.

2. mar 2018 kl 16.40 Arild Skjæveland

Lørdag kveld kommer Newcastle til Anfield. Rafael Benítez har aldri tapt mot Liverpool, og det vil Jürgen Klopp sette en stopper for.

– Vi vet hvem som kommer. Rafa Benítez er en Liverpool-legende, og en av de beste managerne i verden. Vi vet hvordan han jobber, hvordan han kan organisere et lag og gjøre livet vanskelig, sa tyskeren på dagens pressekonferanse.

Nok gaver

Liverpool ledet 2-0 sist lagene møttes på Anfield, men kampen endte 2-2. Tidligere denne sesongen tok de helrøde ledelsen, men Joselu utlignet. Klopp mener det får være nok, og at tiden er inne for å slå spanjolen og hans lag.

– Jeg liker ham som person, men synes vi har gitt han nok gaver siden jeg kom hit! Vi ledet 2-0 hjemme, og spilte uavgjort. I Newcastle var de litt heldige. Vi må være veldig fokuserte og konsentrerte i denne kampen, sier Klopp.

Newcastle slo nylig Manchester United, og burde ha vunnet i forrige ligarunde borte mot Bournemouth hvor de ledet 2-0. Det endte til slutt med poengdeling mot Eddie Howes lag.

– Det er alltid vanskelig mot et lag som kjemper om å beholde plassen. De har vært i fin form, og burde ha vunnet sin siste kamp mot Bournemouth. De er godt organisert, og gjør det vanskelig for andre lag å skape sjanser. Vi må sørge for at vi gir dem problemer når vi har ballen.

Bryr seg ikke om månedens manager-prisen

Klopp er igjen nominert til prisen for månedens manager i Premier League for februar. De andre nominerte er Javi Gracia i Watford, Mauricio Pochettino i Tottenham, og David Wagner i Huddersfield.

– Jeg tror jeg har vunnet den én gang, og det var ikke noe som forandret livet mitt om jeg skal være ærlig. Dersom Chris ikk ehar vunnet, så gi det til ham. Jeg liker historien de skriver der, sier han om Brighton og deres manager.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]