– Vi skal lære av feilene vi gjorde på Old Trafford

Emre Can er opptatt av å spille en prikkfri kamp mot Watford.

15. mar 2018 kl 09.39 Einar Kvande

Jürgen Klopp poengerte etter 2-1 tapet på Old Trafford at Liverpool ikke var gode nok til å plukke opp nedfallsfrukten etter duellene mellom Romelu Lukaku og Dejan Lovren.

– Det var en av feilene vi gjorde i forbindelse med scoringene, forklarer Emre Can til Liverpoolfc.com.

– Vi var ikke gode nok til å plukke opp andreballene i de to situasjonene der vi slapp inn mål. Fra mitt eget ståsted var det ikke bra nok av meg selv. Vi må lære av det, og gjøre det bedre i neste kamp mot Watford. Vi gjorde noen veldig enkle feil da vi slapp inn målene. Vi må forsvare oss bedre som lag.

– Vi klarte det bedre i andre omgang. Vi spilte bedre fotball da, og skapte noen sjanser. Det er vanskelig å skape mange sjanser mot Manchester United, men vi hadde som sagt noen. Derfor var resultatet veldig skuffende. Men jeg tror vi kan lære av tapet.

Tar Trent i forsvar

Trent Alexander-Arnold var blant dem som følte på at han hadde mye av skylden for de to baklengsmålene i Manchester, og den unge høyrebacken gikk ut offentlig etter kampen og ba om unnskyldning for sin svake innsats.

– Det var ikke Trent sin feil. Det var hele laget som gjorde feil, sier Can om den saken.

– Slikt skjer. Det var ikke bare Trent som hadde problemer, det hadde jeg selv og flere andre spillere også. Du kan ikke kritisere ham for målene eller noe annet. Det er hele laget som må bære ansvaret. Vi spiller som et lag, vi vinner som et lag og vi taper som et lag.

– Vi må lære av denne kampen. Vi må stå på videre, og gjøre et nytt forsøk på lørdag. Vi må forsøke å vinne den kampen. Vi må slå tilbake og ta de tre poengene.

Kan fortsatt ta andreplassen

Etter tapet på Old Trafford er Liverpool nå nede på fjerdeplass i Premier League. Tapet i Manchester gjorde at Tottenham passerte Jürgen Klopps menn i helgen.

– Vi hadde ønsket å være i en bedre posisjon. Resultatet var veldig viktig med tanke på andreplassen. Derfor var det ekstra skuffende.

– Men vi har fortsatt sjansen til å kapre andreplassen, da det gjenstår mange kamper. Nå får vi se hva som skjer fra kamp til kamp. Vi vil forsøke å vinne våre egne kamper, og så får vi se hvor vi er på tabellen når sesongen er over, avslutter Can.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]