Wijnaldum og Woodburn er uaktuelle mot Porto

Duoen har slitt med sykdom den siste tiden.

5. mar 2018 kl 15.43 Arild Skjæveland

Gini Wijnaldum og Ben Woodburn har vært uaktuell for de siste to kampene på grunn av sykdom. Heller ikke mot Porto vil noen av de involveres.

– Ben trente i går, men så tre kilo lettere ut, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Gini har enda ikke trent sammen med laget. Han har hatt et litt fysisk program, med litt løping, men ikke mye. De har vært helt utslått i noen dager. De er begge på vei tilbake, men dette kommer for tidlig for dem begge.

Se da Jürgen Klopp snakket om hva som var galt med de to på pressekonferanse forrige uke i videoen.

Vet ikke hvem som er tilgjengelig

Klopp har ikke helt oversikt på hvem som vil være tilgjengelig mot Porto tirsdag kveld.

– Det er ikke så mye å oppdatere om, for vi har ikke trent enda. Vi vil møte guttene litt senere, og gi dem så god tid som mulig mellom disse to kampene før de må komme for restitusjon. Så skal vi ordne alt.

– Vi hadde noen smeller etter kampen. En ankel her og en muskel der. Ikke en muskelskade, men en lårhøne og slike ting. Det var en intens kamp, så vi må avvente litt. Men det er ingenting alvorlig å snakke om, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]