Solanke kan bli en joker i innspurten

Derfor ba Jürgen Klopp om at spissen måtte få kamptrening med Liverpool U23.

17. apr 2018 kl 20.50 Einar Kvande

Jürgen Klopp ønsket at Dominic Solanke skulle spille 90 minutter for Liverpool U23 i lokaloppgjøret mot Everton i går kveld. Spissen var ikke snauere enn at han scoret det første målet i 3-1 seieren over naboen. Målet kom fra straffemerket.

– Grunnen til at han spilte 90 minutter er at han kan bli involvert i noen riktig store kamper med førstelaget fra nå av og ut sesongen. Han må finne rytmen, og trenger å komme i kampform, forklarer U23-lagets manager Neil Critchley til Liverpool Echo.

– Jeg synes han ledet angrepsrekka veldig bra. Han holdt på ballen, og flikket den videre. Han viste sin ro da han tok straffesparket, og var også litt uheldig da han fikk en avslutning reddet på streken. Forhåpentligvis vil han dra nytte av denne kampen.

Solanke har vært involvert i 24 førstelagskamper denne sesongen, men bare fem av dem har vært fra start. Han venter fortsatt på sin første scoring for førstelaget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]