FORBEREDT:  Pep Guardiola forbereder seg på et nytt møte med Liverpools angrepsrekke.

– De har et bortimot ustoppelig angrep

Pep Guardiola er forberedt på en vanskelig oppgave på onsdag.

Onsdag kveld tar Anfield imot det som etter all sannsynlighet blir den nye ligamesteren. City-manager Pep Guardiola vet at han får en tøff oppgave med å stoppe Liverpools angrepsspillere.

– Det er ikke bare Salah. Mané og Firmino – alle tre. De er nesten ustoppelige, sier Guardiola til BBC

– Komplisert

Liverpool ledet på et tidspunkt 4-1 da lagene møttes i ligaen i januar. To sene mål gjorde at sluttresultatet ble 4-3. Jürgen Klopps lag er fortsatt det eneste laget som har slått City denne sesongen.

– Vi mistet kontrollen, og ble involvert i hvordan atmosfæren var på Anfield. Måten Liverpool spiller på er så komplisert for oss. Vi er klar over det.

– De er så hurtige og så gode at det blir tøft – men dette er kvartfinalen i Champions League, så vi kan ikke forvente at noe kommer til å være enkelt på dette nivået.

Agüero regnes som usikker

Sergio Agüero har mistet de siste kampene med en kneskade. Guardiola tror ikke han vil være i stand til å starte på Anfield – noe som trolig vil bety Gabriel Jesus fra start.

– Vi får se. Han har fortsatt ikke trent med oss, og har hatt én treningsøkt, sier han ifølge Goal.com.

– Forhåpentligvis vil han snart være mye bedre, så får vi se i morgen. I disse situasjonene er det dag for dag, og forhåpentligvis kan han hjelpe oss. Kanskje ikke fra start, men fra benken.

Liverpool - Manchester City spilles onsdag kl. 20.45, og vises på Viasport 1 og Viaplay.