– De har et bortimot ustoppelig angrep

Pep Guardiola er forberedt på en vanskelig oppgave på onsdag.

2. apr 2018 kl 00.00 Arild Skjæveland

Onsdag kveld tar Anfield imot det som etter all sannsynlighet blir den nye ligamesteren. City-manager Pep Guardiola vet at han får en tøff oppgave med å stoppe Liverpools angrepsspillere.

– Det er ikke bare Salah. Mané og Firmino – alle tre. De er nesten ustoppelige, sier Guardiola til BBC.

– Komplisert

Liverpool ledet på et tidspunkt 4-1 da lagene møttes i ligaen i januar. To sene mål gjorde at sluttresultatet ble 4-3. Jürgen Klopps lag er fortsatt det eneste laget som har slått City denne sesongen.

– Vi mistet kontrollen, og ble involvert i hvordan atmosfæren var på Anfield. Måten Liverpool spiller på er så komplisert for oss. Vi er klar over det.

– De er så hurtige og så gode at det blir tøft – men dette er kvartfinalen i Champions League, så vi kan ikke forvente at noe kommer til å være enkelt på dette nivået.

Agüero regnes som usikker

Sergio Agüero har mistet de siste kampene med en kneskade. Guardiola tror ikke han vil være i stand til å starte på Anfield – noe som trolig vil bety Gabriel Jesus fra start.

– Vi får se. Han har fortsatt ikke trent med oss, og har hatt én treningsøkt, sier han ifølge Goal.com.

– Forhåpentligvis vil han snart være mye bedre, så får vi se i morgen. I disse situasjonene er det dag for dag, og forhåpentligvis kan han hjelpe oss. Kanskje ikke fra start, men fra benken.

Liverpool - Manchester City spilles onsdag kl. 20.45, og vises på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]