– De sa at de ikke ønsket å møte Liverpool

Mohamed Salah har snakket med sine tidligere lagkamerater.

13. apr 2018 kl 16.56 Arild Skjæveland

Fredag ble det klart at Liverpool skal møte AS Roma i semifinalen i Champions League. Mohamed Salah storspilte for den italienske klubben forrige sesong, som da endte på andreplass på tabellen, før han ble solgt til Liverpool sommeren etter.

Fortsatt har han mange venner i den italienske hovedstaden, noe Twitter-meldingene mellom spiller og klubb viste umiddelbart etter trekningen.

– Jeg har ikke tenkt på det enda, men det ville vært en fin erfaring, sa Mohamed Salah i et intervju med CNN torsdag, dagen før trekningen.

– De gjorde en fantastisk jobb da de slo Barcelona 3-0. Ingen forventet det. Jeg er veldig glad på deres vegne. Jeg sendte noen meldinger til noen av dem, og de er alle glade. De sa at de ikke ønsker å møte Liverpool, sier han om sine lagkamerater. Så ble det akkurat den kampen.

– Vi kan vinne

Salah er Liverpools toppscorer denne sesongen, og har scoret fantastiske 39 mål med minst sju kamper igjen.

Han tror de helrøde kan gå hele veien, og vinne i Kiev.

– Vi kan vinne. Vi er i semifinalen. Jeg sier alltid at vi må ta det steg for steg, men vi er i semifinalen og alt kan skje.

– Vi føler at vi må vinne, og vi kan gjøre det. Nå er det semi, og to kamper til før vi kommer til det siste steget.

Om han kjente til Liverpool da han tok bussen i timevis til trening som femåring.

– Ja, så klart. Det er en stor klubb. Alle vet om klubben i midtøsten. Da jeg var barn spilte jeg med Liverpool på Playstation, så jeg kjenner så klart klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]