– Det føltes som en parade da vi gikk gjennom sentrum

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med laget sitt etter 14 intense dager.

16. apr 2018 kl 12.29 Arild Skjæveland

De siste to ukene har Liverpool tatt sju av ni mulige poeng i ligaen, og tatt seg videre til semifinalen i Champions League. Da Bournemouth ble slått 3-0 på lørdag var det femte kampen på 14 dager. Nå får laget hvile helt til lørdag, før det er nytt hardkjør.

– Det har vært 14 veldig intense dager for guttene. Det har vært intenst på alle måter – fysisk og mentalt. Det har vært tøft, så det de gjorde mot Bournemouth var eksepsjonelt, sier Jürgen Klopp i et intervju med Liverpoolfc.com.

Kampene kommer tett

Nå venter West Bromwich tidlig på lørdag, før det er semifinale mot Roma på Anfield neste tirsdag. Deretter skal Stoke gjeste Anfield kl. 13.30 lørdag 28. april, før det er returoppgjør i Roma onsdag 2. mai. Etter det har laget bortekamp mot Chelsea søndagen etter.

– Stemningen er så positiv i Liverpool nå. Vi gikk gjennom byen slik vi alltid gjør når vi er på hotellet, og det føltes allerede som en parade. Folk klappet i hendene og bilene tuter og roper «bra jobba!». Vi hadde enda ikke spilt mot Bournemouth, sier Klopp.

– Vi vet at det var bra, men neste kamp må også være bra. Det er litt av en utfordring for den mennesklige siden av det. Guttene gjorde det veldig bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]