Dette sa Salah etter sitt 39. mål

– Vi kom tilbake, kjempet hardt og fikk resultatet.

11. apr 2018 kl 08.31 Arve Vassbotten

Liverpool slet voldsomt mot Manchester City og lå under 1-0, da Mohamed Salah, som så mange ganger denne sesongen, totalt endret stemningen blant Liverpool-fansen.

Etter 56 minutter kontret Liverpool med Salah og Mané i hovedrollene. Etter at Ederson hadde stoppet Manés første forsøk, måtte keeperen gi retur, og Salah lobbet ballen over keeper og i mål til 1-1.

– Jeg mener målet kom på et godt tidspunkt for oss siden de presset veldig høyt og hadde mange sjanser, derfor slet vi litt i starten siden de scoret på de første to minuttene, sa storscoreren til BT Sports etter kampen.

– Etter det kom vi tilbake, kjempet hardt og fikk resultatet, det er det viktigste.

Alle ga hundre prosent

Salah begynte kampen på høyrekanten, men gikk inn som midtspiss før han scoret sitt 39. mål for sesongen. Dette var også hans åttende scoring i Champions League, niende om man tar med kvalifiseringen.

– Jeg har byttet posisjon mange ganger, men dette handler om at vi spilte som et lag. Vi er 11 spillere og alle gir hundre prosent, så vi er glade for resultatet.

– Jeg har sagt mange ganger at jeg spiller for laget, og jeg prøver å score i hver eneste kamp for å hjelpe laget å vinne kamper, det er det viktigste for meg, sier Salah.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]