Bobby enig med Liverpool om en ny langtidskontrakt

Britiske medier hevder at brasilianeren vil få en ukelønn på 180 000 pund.

29. apr 2018 kl 18.09 Einar Kvande

Liverpool-angrperen ble enig med Liverpool om en ny avtale på Melwood søndag. Ifølge lokale medier dreier det seg om en ny femårskontrakt.

– Det var en lett avgjørelse, sier Firmino til Liverpoolfc.com.

– Klubben har tatt meg med på en utrolig ferd, og jeg har vokst mye som spiller her, takket være støtten fra hele laget. Jeg er veldig, veldig lykkelig her.

– Alt passer på best mulig måte. Mine lagkamerater er fantastiske, og jeg er veldig takknemlig for at jeg får mulighet til å spille sammen med dem i denne klubben.

– Jeg elsker å spille for Liverpool FC

– Jeg elsker å spille for Liverpool FC. Fansen er strålende og fantastiske i måten de støtter laget på hele tiden. Støtten vi får under kampene, og innsatsen de legger ned under kampene er bare vakker.

Britiske medier hevder at Firmino får en ukeslønn på 180 000 pund i den nye avtalen, som gjelder frem til sommeren 2023. 26-åringens gamle kontrakt inneholdt en utkjøpsklausul, og ville løpt ut sommeren 2020. Liverpool skal også ha nye kontrakter med Sadio Maé og Mohamed Salah på gang.

Firmino kom til Liverpool fra Hoffenheim sommeren 2015. Han står bokført med 140 kamper og 50 mål for klubben. Denne sesongen har han gjort 27 mål på 50 kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]