Frisk Salah vil få sjansen til å ta scoringsrekord

Jürgen Klopp kan ikke spare spillere mot West Bromwich.

20. apr 2018 kl 13.16 Arild Skjæveland

Mohamed Salah står på 40 mål for Liverpool i sin første sesong på Anfield. Med fire kamper igjen i Premier League har han 30 ligamål, og er med det én scoring bak rekorden på 31 ligamål i en 38-kampers sesong.

Selv om de helrøde har en uhyre viktig kamp mot Roma på tirsdag, blir det ikke slik at spille som Salah spares mot West Bromwich.

– Takk Gud, Mo er frisk. Han har ingen fysiske problemer for øyeblikket, og forhåpentligvis vil det forbli slik. Vi trenger guttene for alle kampene, sa Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse.

Har ikke 25 spillere

Klopp forklarte videre hvorfor han ikke kom til å bytte ut hele laget og fokusere på semifinalene. Han har ikke nok spillere.

– Jeg vet at dere vil spørre meg om laguttaket mot West Brom med Roma i vente, men vi har aldri gjort det på den måten. Vi må stille med et veldig sterkt lag. Vi respekterer West Brom, og vi respekterer Premier League. Vi trenger poeng for å bli i topp fire, sier manageren.

– Det vil bli tøft. West Brom har fire poeng siden de byttet manager. De fortjente å slå Manchester United forrige helg. Nå har de hjemmekamp, og de vil ønske å vise at de har et siste håp om å beholde plassen. Vi er første motstander i den situasjonen, og må være på vårt beste.

– Vi har ikke noe valg. Vi har ikke 25 spillere til å stille med to ulike lagoppstillinger i de to ulike turneringene, sier tyskeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]