– Kampene mot Roma vil sette sterke følelser i sving

Mohamed Salah elsker fortsatt klubben han forlot for under ett år siden.

23. apr 2018 kl 08.29 Einar Kvande

I morgen kveld er det duket for Champions League-semifinale på Anfield. Årets viktigste kamp på den sagnomsuste arenaen. For en mann vil det være ekstra sterkt å møte nettopp Roma i en semifinale i Champions League - nemlig Liverpools toppscorer Mohamed Salah. Egypteren tilbrakte to sesonger i den italienske klubben før han kom til Liverpool.

– Det blir en mer følelsesladet kamp enn til vanlig. Jeg snakker med spillerne i Roma hver dag. I går snakket jeg med Totti, forteller Salah til Sky Sports.

– Det blir ikke enkelt for meg å spille mot Roma. Jeg elsker klubben og jeg elsker byen. Jeg vet de elsker meg, så det blir ikke enkelt for meg. Det blir veldig følelsesladet, fortsetter mannen som i går kveld ble kåret til PFA Player of the Year i Premier League.

– Jeg kjenner Roma-spillerne. Vi spilte sammen i to år. De vet hvordan jeg spiller, og jeg vet hvordan de spiller. Det blir ingen enkel kamp.

– For meg blir det snakk om sterke følelser. Jeg kjempet for klubben i to år, og nå åtte måneder senere skal jeg møte dem.

Champions League-triumf topper alt

Champions League-finalen i Kiev venter for det laget som presterer best over de to semifinalene.

– Jeg foretrekker selvsagt 100 prosent å vinne Champions League foran å vinne individuelle priser. Å vinne Champions League er noe unikt. Det vil være utrolig for byen og alle supporterne vi har rundt om i verden. Det er ikke sammenlignbart med en individuell pris. Det er to helt forskjellige ting.

– Det å vinne Champions League er enormt. Det er noe som er helt utrolig. Vi kommer helt klart til å kjempe for å klare det. Vi kommer til å gi mer enn 100 prosent, lover Salah.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]