Skadekrisen i Liverpool:Kan ikke hente hjem Grujic

Emre Can blir trolig ute i noen uker til.

6. apr 2018 kl 12.34 Einar Kvande

Jürgen Klopp hadde håpet å ha Emre Can tilbake denne uke, men ryggskaden til tyskeren er fortsatt ikke leget. Nå forventes det at midtbanespilleren vil være ute i noen uker til.

Liverpool vil ikke få lov til å hente hjem Marko Grujic fra låneoppholdet i Cardiff City, for å gi Jürgen Klopp flere valgmuligheter på midtbanen.

Den 21 år gamle serberen skrev under en lånekontrakt med den walisiske klubben som jakter opprykk til Premier League i januar, og har spilt 12 kamper for The Bluebirds.

Grujic ønsket fast førstelagsfotball, etter å ha fått svært få sjanser i Liverpool i første halvdel av sesongen.

Dersom han fortsatt hadde vært i Liverpool ville Grujic vært høyaktuell for en startplass mot Everton i morgen, og også en plass på benken mot Manchester City i Champions League tirsdag kveld.

Regelverket er imidlertid slik at Liverpool ikke har mulighet til å kalle Grujic tilbake, og midtbanespilleren vil bli værende i Cardiff ut sesongen, melder Liverpool Echo.

Akademispillere kan få sjansen

James Pearce skriver at Emre Can trolig vil være ute i noen uker til. Adam Lallana er også ute med skade, mens kaptein Jordan Henderson må sone karantene når den andre kvartfinalen mot City spilles.

Det betyr at Gini Wijnaldum, James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain er de eneste midtbanespillerne i førstelagstroppen som er tilgjengelig til returkampen.

Klopp må nå vurdere om han skal bruke to av disse sammen med Jordan Henderson mot Everton i morgen, eller om han skal satse på å bruke en eller flere akademispillere, som Herbie Kane, Rafa Camacho og Curtis Jones, i derbyet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]