Liverpool Echo:– Salah kan rekke returkampen mot City, men det gjør neppe Can

Både gode og dårlige nyheter når det gjelder skadene til to nøkkelspillere.

6. apr 2018 kl 09.38 Einar Kvande

Liverpool-ledelsen har håp om at Mohamed Salah skal være i stand til å spille returkampen mot Manchester City i kvartfinalen i Champions League, men Emre Can kommer høyst sannsynlig til å gå glipp av oppgjøret på Etihad. Det melder Liverpool Echo.

Salah ble byttet ut for å være føre var i onsdagens 3-0 seier over City på Anfield, og James Pearce skriver at det er lite sannsynlig at vi får se egypteren i Merseyside-derbyet på Goodison Park i morgen.

Liverpools toppscorer følte ubehag i lysken, men klubbens medisinske stab tror det bare er en liten skade, og den egyptiske kongen kan være tilbake i spill igjen tirsdag kveld.

Can spiller definitivt ikke derbyet

Emre Can er uaktuell til lokaloppgjøret på Goodison, ifølge lokalavisen. Tyskeren er fortsatt ikke tilbake i trening på grunn av sine ryggplager.

– Liverpool FC toner ned påstander om at Cans sesong er over, men han ser ut til å tape kampen om å bli klar til returkampen mot City, melder Pearce.

Midtbanespillerens fravær vil være svært ubeleilig for Jürgen Klopp, som også må unnvære sin suspenderte kaptein Jordan Henderson i returkampen. Hendo må stå over 1 kamp i Champions League på grunn av at han fikk sitt tredje gule kort i turneringen i den første kampen mot City.

Alternativene på midtbanen er dermed svært få for manageren, da Adam Lallana også er ute med skade. Det betyr at bare tre midtbanespillere i førstelagstroppen er tilgjengelige til returkampen, nemlig James Milner, Gini Wijnaldum og Alex Oxlade-Chamberlain.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]