EN GOD OG EN DÅRLIG NYHET  Mohamed Salahs skade er ikke alvorlig, men Emre Can blir lenger ute enn først antatt.

Liverpool Echo:– Salah kan rekke returkampen mot City, men det gjør neppe Can

Både gode og dårlige nyheter når det gjelder skadene til to nøkkelspillere.

Liverpool-ledelsen har håp om at Mohamed Salah skal være i stand til å spille returkampen mot Manchester City i kvartfinalen i Champions League, men Emre Can kommer høyst sannsynlig til å gå glipp av oppgjøret på Etihad. Det melder Liverpool Echo.

Salah ble byttet ut for å være føre var i onsdagens 3-0 seier over City på Anfield, og James Pearce skriver at det er lite sannsynlig at vi får se egypteren i Merseyside-derbyet på Goodison Park i morgen.

Liverpools toppscorer følte ubehag i lysken, men klubbens medisinske stab tror det bare er en liten skade, og den egyptiske kongen kan være tilbake i spill igjen tirsdag kveld.

Can spiller definitivt ikke derbyet

Emre Can er uaktuell til lokaloppgjøret på Goodison, ifølge lokalavisen. Tyskeren er fortsatt ikke tilbake i trening på grunn av sine ryggplager.

– Liverpool FC toner ned påstander om at Cans sesong er over, men han ser ut til å tape kampen om å bli klar til returkampen mot City, melder Pearce.

Midtbanespillerens fravær vil være svært ubeleilig for Jürgen Klopp, som også må unnvære sin suspenderte kaptein Jordan Henderson i returkampen. Hendo må stå over 1 kamp i Champions League på grunn av at han fikk sitt tredje gule kort i turneringen i den første kampen mot City.

Alternativene på midtbanen er dermed svært få for manageren, da Adam Lallana også er ute med skade. Det betyr at bare tre midtbanespillere i førstelagstroppen er tilgjengelige til returkampen, nemlig James Milner, Gini Wijnaldum og Alex Oxlade-Chamberlain.