BLE ANGREPET  Roma-fans gikk løs på intetanende Liverpool-supportere med belter og batonger foran den første semifinalen på Anfield, og tilstanden er kritisk for en Liverpool-supporter som ble hardt skadet i angrepet. To italienere ble arrestert for mordforsøk.

LFC er villige til å betale for ekstra sikkerhetstiltak for sine fans i Roma

Anfield-klubben ønsker sikker busstransport ut og inn fra stadion for sine fans.

Roma ultras angrep intetanende Liverpool-supportere utenfor Anfield, og nå frykter mange Liverpool-supportere for sin egen sikkerhet foran returkampen i Roma.

Liverpool FC har solgt de 5000 billettene de fikk tildelt til kampen på Stadio Olimpico, men BBC melder at Anfield-klubben er frustrert over at de ikke har fått nødvendig informasjon om sikkerhetstiltakene som gjøres foran kampen onsdag kveld.

Det er manglende informasjon fra italienske myndigheter som frustrerer Liverpool-ledelsen, ikke samarbeidet med UEFA og AS Roma, da dette har fungert bra.

Møte i dag

Liverpool FC er ifølge BBC villige til å betale for å få sikker busstransport for sine supportere til og fra stadion. Liverpool-ledelsen ønsker også klarhet i hvilket tidspunkt deres fans kan ankomme banen, billett- og bagasjeprosedyrer, og når og hvordan deres fans skal forlate stadion etter kampen.

Liverpool ønsker også klarhet i hvilke områder deres supportere bør unngå, og hvilke ruter til stadion som er tryggest dersom det ikke kan settes opp busser.

Liverpool FC vil ha et møte med de som har ansvaret for sikkerheten rundt kampen i Roma i dag. Dette inkluderer representanter for AS Roma, UEFA, italiensk politi og sikkerhetsvakter.