Lovren blir klar til semifinalen

Det er heldigvis ikke alvorlig for Dejan Lovren.

17. apr 2018 kl 13.26 Arild Skjæveland

Liverpool har i dag fått gledelige nyheter på skadefronten. Dejan Lovren måtte forlate banen mot Bournemouth, og da han gikk rett i garderoben fryktet en at det var et skadeopphold som ville sette semifinalene mot Roma i fare.

Fra før er Joel Matip ute for sesongen, og Ragnar Klavan har vært småskadd. Med ankelskaden til Joe Gomez i tillegg, var Virgil van Dijk i så fall den eneste midtstopperen som var hundre prosent.

Nå kan røde puste lettet ut.

Ikke alvorlig

James Pearce i Liverpool Echo rapporterer at klubben ikke tror det er snakk om noe alvorlig for Lovren. Diagnosen som ble satt umiddelbart var at det var en stram muskel i lysken.

Klubben frykter ikke at han vil miste tirsdagens semifinale i Champions League, men Echo skriver ingenting om han vil risikeres mot West Bromwich på lørdag, men det virker lite sannsynlig.

Gomez snart i full trening

En annen god nyhet, er at Joe Gomez nå er nær å returnere til full trening. Han landet feil og tråkket over i Englands privatlandskamp mot Nederland for snart fire uker siden.

Spillerne skal etter planen trene på Melwood i dag, og begynne forberedelsene til lørdagens kamp. Da får vi se om Gomez er klar til å trene for fullt sammen med lagkameratene. Echo antyder at lørdagens kamp vil komme for tidlig, men han vil være tilgjengelig til tirsdagens semifinale.

Gomez har spilt høyreback denne sesongen, men kan også være et alternativ på midtstopperplass.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]