Lucas håper å få billett i borteseksjonen på Stadio Olimpico

Lazio-spiller Lucas Leiva har fortsatt et rødt hjerte som banker hardt for Liverpool.

24. apr 2018 kl 13.44 Einar Kvande

Lucas Leiva byttet ut Merseyside med den italienske hovedstaden da han ble solgt til Lazio for fem millioner pund sist sommer. Etter 10 år som Liverpool-spiller følger han imidlertid fortsatt Anfield-klubben tett. Kveldens semifinale i Champions League mellom Liverpool og Roma planlegger brasilianeren å se på TV hjemme i Italia, men når returkampen skal spilles på Stadio Olimpico neste onsdag håper den tidligere Liverpool-spilleren å være ringside.

– Jeg er sikker på at det blir en stor kveld i kveld. For spillerne vil det være en flott opplevelse. Det er en stor kamp. En semifinale. Det vil kanskje ligne litt på noen kamper jeg fikk oppleve med Liverpool, som Europa League-kampene mot Dortmund og Villarreal. Jeg ser frem til kampen, og vil helt klart heie på Liverpool, uttaler Lucas til Liverpoolfc.com.

– Jeg vurderer fortsatt å være tilstede på returkampen. Jeg håper jeg kan få plass i Liverpool-seksjonen, og se kampen derfra. Kanskje kan jeg ta med meg noen av mine venner og sønnen min.

– Vi følger fortsatt Liverpool tett. Vi ser hver kamp, og jeg håper de når finalen.

– Et veldig aggressivt lag

Lucas kjenner godt til Romas lag, etter snart en hel sesong hos byrivalen Lazio.

– De er stinne av selvtillit etter seieren over Barcelona. De spilte veldig bra, og jeg syntes de fortjente å gå videre. Avansementet ga dem et enormt løft.

– I Roma vil det være ett sett med supportere som heier på Liverpool, og det er Lazio-fansen. De ønsker selvsagt ikke at rivalen skal nå finalen. Roma-supporterne er i skyene. Det blir to store, store semifinaler. La oss se hva som skjer.

– Jeg vil hevde at Roma er et veldig aggressivt lag. De spiller nesten Premier League-spillestil. De presser veldig høyt, og har noen raske spillere. De har også Dzeko, som er en viktig spiller for dem. Liverpool kjenner godt til ham.

– Vi kan forvente oss en veldig god semifinale men jeg tror Liverpool har verktøyet som kreves for å vinne. Vi så mot Manchester City hvor sterke de er på Anfield. Et godt resultat i den første kampen kan være nøkkelen for den andre kampen her i Roma, påpeker Lucas.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]