Mot Bournemouth nytter det ikke å forlate stadion tidlig

Det er noe med Bournemouth og sene mål...

12. apr 2018 kl 23.30 Arild Skjæveland

Bournemouth gjester Anfield lørdag kveld, i en kamp som har avspark kl. 18.30. Eddie Howes lag ligger i ingenmannsland på tabellen, og er i skrivende stund på 11. plass med 38 poeng. Det er ti poeng ned til Southampton under streken.

I klubbens kamper de siste månedene har det kommet en interessant trend. I de sju siste kampene har det kommet en scoring fra 89 minutt eller senere!

Sju på rad

1. 11. februar ble det et stygt 4-1 tap borte mot Huddersfield. Det siste målet kom fra straffemerket da klokken viste 95 spilte minutter.

2. Mot Rafael Benítez sitt Newcastle var laget under 2-0 til 80 minutter var spilt. Da scoret Adam Smith, før Dan Gosling sikret ett poeng i det 89. minutt.

3. Borte mot Leicester ledet Bournemouth i 55 minutter, før Riyad Mahrez scoret på frispark fra veldig langt hold i det 97. spilleminutt.

4. Bournemouth spilte tidvis bra hjemme mot Tottenham i kampen der Harry Kane ble ankelskadet, men det raknet fullstendig på slutten med baklengsmål i både det 87. og 91. minutt i 1-4 tapet.

5. Hjemme mot West Brom så det lenge ut til å gå mot tap, før den tidligere Liverpool-spilleren Jordon Ibe scoret etter 77 minutter. I det 89. minutt scoret Junior Stanislas vinnermålet.

6. Borte mot Watford lå «the Cherries» under 2-1 til 92 minutter var spilt. Da dukket Jermain Defoe opp og sikret ett poeng.

7. Crystal Palace hadde ledelsen to ganger på Vitality Stadium forrige helg, men en scoring fra Joshua King i det 89. minutt sørget for at hjemmelaget fikk ett poeng.

Ingen har tatt flere poeng etter å ha vært under

Med utligningen til Joshua King sist har Bournemouth tatt 18 poeng etter å ha ligget under. Det er flest i Premier League, ifølge Guardian.

Manchester United er nummer to på listen, med 15, før Everton følger på 13 poeng. Arsenal og Crystal Palace har begge tatt 12 poeng etter å ha ligget under ifølge BBC.

Liverpool - Bournemouth spilles lørdag kl. 18.30.