Motoren Firmino

Roberto Firmino, mannen som Jürgen Klopp beskriver som motoren i sitt Liverpool-lag, har forpliktet seg til en ny langtidskontrakt med Liverpool.

29. apr 2018 kl 20.23 Einar Kvande

– Jeg tror manageren har rett når han kaller meg motoren! Jeg er som en motor. Jeg liker å hjelpe laget, og elsker å gi alt hele tiden. Jeg spiller med alt jeg har, og jeg håper jeg kan bli enda bedre på dette, slik at jeg kan hjelpe laget ennå mer, sier Firmino til Liverpoolfc.com.

Brasilianeren synes han passer godt inn hos Liverpool.

– Det er en sirkel av vennskap innad i denne fotballklubben.

Nettopp manageren står høyt i kurs hos 26-åringen.

– Han har hjulpet meg mye etter at han kom hit. Det at denne manageren kom til denne klubben var ikke bare bra for meg, men for hele laget. Vi har vokst mye, og nå viser vi det med resultatene vi oppnår ute på banen.

Eksepsjonelle medspillere

Firmino spiller i en angrepsrekke med Sadio Mané og Mohamed Salah.

– De er begge eksepsjonelle spillere. De er utmerkede fotballspillere, med masse kvaliteter. Jeg er takknemlig for at jeg får spille sammen med dem. Hele laget gjør en veldig god jobb ute på banen, og alt begynner å passe sammen på riktig måte nå.

– Samarbeidet vi har blir bedre for hver dag som går. Vi utfører det vi har jobbet med på trening. Jeg håper vi kan fortsette slik, og kanskje bli enda bedre.

– Vi ønsker mer hele tiden. Jeg er en sta gutt, og liker ikke å tape. Jeg håper å kunne jobbe enda hardere for å oppnå store ting.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]