Klavan kan bli en viktig brikke for Klopp i innspurten

Ragnar Klavan er klar for en spennende innspurt både i Premier League og Champions League.

27. apr 2018 kl 11.06 Einar Kvande

Liverpool møter Stoke i morgen, i en kamp som spilles mellom de to semifinalene i Champions League mot Roma. Da Liverpool fortsatt kjemper for å sikre seg en plass blant topp fire, har man ikke råd til å ta foten av gasspedalen i Premier League selv om det skal spilles en viktig returkamp i Roma onsdag kveld.

– Dette er selvsagt viktig, for vi har fortsatt noen kamper igjen å spille i Premier League, og ingenting er avgjort ennå. Hver kamp er veldig viktig, slår Ragnar Klavan fast til Liverpoolfc.com.

– Det er også dette Jürgen Klopp har fortalt oss. Vi har gjort det på denne måten for hva som føles som hele sesongen. Du ser frem mot hver kamp som den viktigste kampen, og det er hva vi skal fortsette med. Det gjør vi foran Stoke-kampen også, sier forsvarsspilleren.

– Dagen etter en kamp gjennomgår vi kampen vi har spilt, og deretter ser vi frem til neste kamp. Det er da vi begynner å fokusere på neste oppgave. Selvsagt føles det som en klisje at neste kamp alltid er den viktigste, men det er fakta, og du må alltid minne deg selv om dette.

Har alt i egne hender

Liverpool har fortsatt kontroll over sin egen skjebne i topp fire-kampen. De ligger på tredjeplass, tre poeng bak Manchester United på andreplass. Det er også tre poeng ned til Tottenham på fjerdeplass, men både United og Spurs har spilt en kamp mindre enn Liverpool. Avstanden til Chelsea på femteplass er åtte poeng, men gjengen fra Stamford Bridge har også en kamp mindre spilt enn de røde.

– Vi har fortsatt mye arbeid å gjøre i ligaen. Det blir en interessant avslutning på sesongen i både Premier League og Champions League. Alle er motiverte, og alle er klare for oppgaven vi har i vente. Nå ser du hvor viktig hele tropepn er.

– Det er mange som ser på det som en klisje også, at alle er viktige. Hele troppen. Men du ser nå mot slutten av sesongen at vi har fått en del skader. Noen alvorlige skader også, noe som er synd. Så nå trenger vi alle i troppen til å nå våre mål og få det slik vi vil.

Liverpool kastet bort to poeng mot West Bromwich i forrige kamp, da de slapp inn to sene mål slik at kampen på The Hawthorns endte uavgjort 2-2.

– Vi tapte på en måte to poeng mot West Bromwich. Nå må vi plukke poeng igjen, og fortsette fremgangen, slik at vi ender blant topp fire, avslutter Klavan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]