– Vi må fokusere på å sikre topp fire

Joe Gomez insisterer på at Liverpools spillere tenker på Stoke-kampen og ikke returkampen i Roma.

27. apr 2018 kl 10.30 Einar Kvande

Høyrebacken hevder at Champions League ikke vil være noen distraksjon for Liverpool-troppen når Stoke gjester Anfield i en kamp som har tidlig avspark i morgen.

– Vi har fullt fokus på ligaen, for vi ønsker å sikre oss en topp fire-plassering. Det er ingen enkel jobb, og langt unna avgjort ennå, slår Gomez fast til Liverpoolfc.com.

– Dette er vi alle fullt klar over, og vi skal møte noen tøffe lag, og alle har noe de selv kjemper for å oppnå.

– Stoke vil komme hit og være klare for kamp, så det må vi også være klare for. Det er en balansegang, men Premier League er definitivt en prioritet for oss sammen med Champions League.

Kniven på strupen

Stoke har fire poeng opp til plassen over nedrykksstreken, og har dermed kniven på strupen når de gjester Anfield. Gjestene har imidlertid ikke vunnet noen av sine siste 11 ligakamper.

– Jeg tror de vil utgjøre en stor trussel for oss. Tabellplasseringen deres gjør at de må gi alt, sier Gomez.

– Når dommeren blåser i fløyta for avspark er det blanke ark og 90 minutter man skal igjennom, uansett hva som har skjedd i tidligere kamper. Stoke vil være klare til innsats, og vil kjempe. Vi vet de utgjør en trussel. Det blir en tøff kamp. Det er jeg 100 prosent sikker på. Vi har definitivt ikke råd til å undervurdere dem.

Liverpool vs Stoke på Anfield har avspark klokken 13.30 i morgen, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]